• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Büyükşehir Tiyatrosu'na 3 ödül daha
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 15 Ağustos 2019 - 12:33

Büyükşehir Tiyatrosu'na 3 ödül daha

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, her yıl düzenlenen Ege Direklerarası Seyirci Ödülleri kapsamında en iyi prodüksiyon, en iyi yönetmen ve en iyi kadın oyuncu dallarında 3 ödül alarak Denizli'yi gururlandırdı.

DENİZLİ BŞB
15 Ağustos 2019 - 12:33
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Büyükşehir Tiyatrosu'na 3 ödül daha

Türk tiyatrosunun duayenlerinden Prof. Dr. Özdemir Nutku adına bir süre önce düzenlenen 2. Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri kapsamında 2 özel ödül alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ege Direklerarası Seyirci Ödülleri’nden aldığı 3 ödülle Denizli'yi bir kez daha gururlandırdı. Direklerarası seyircilerinin oluşturduğu jüri üyelerinin, 2018-2019 sezonunda Ege Bölgesi’nde sahneye koyulan oyunları seyrederek değerlendirdiği ödüller açıklandı. Buna göre performans, tasarım ve yapımlar kategorilerinde başarılı oyun, oyuncu ve tiyatrolar belirlendi. Ege Direklerarası Seyirci Ödülleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği "Bir Delinin Hatıra Defteri" adlı oyun en iyi prodüksiyon, "Kahvede Şenlik Var" adlı oyunun yönetmenliğini yapan Hakan Kurt en iyi yönetmen ve "Geç Kalanlar" adlı oyunda gösterdiği performansla en iyi kadın oyuncu seçilen Eda Aydınlı ödüle layık görüldü.


Denizli, tiyatronun çekim merkezi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ödül alan Büyükşehir Şehir Tiyatrosunu tebrik etti. Başkan Osman Zolan, "Şehir Tiyatromuz ve Genç Denizli Tiyatro Kulübümüz bugüne kadar birçok güzel oyun sergiledi. Hemşehrilerimizin yoğun ilgi ve desteğiyle sergilemeye de devam edecekler. Gençlerimizin ve çocuklarımızın tiyatroya olan ilgilerini artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Büyükşehirin sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Denizlimize kazandırdığımız Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ile şehrimiz kültür ve sanatın merkezi olma yolunda gayret etmeye devam edecek" dedi.



ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli Büyükşehir Türkiye'de bir ilki başardı
Denizli Büyükşehir Türkiye'de bir ilki başardı
Halk danslarının hasadı sahnede toplandı
Halk danslarının hasadı sahnede toplandı
Başkan Çavuşoğlu iki büyük yatırımı yerinde inceledi
Başkan Çavuşoğlu iki büyük yatırımı yerinde inceledi
2 yılda 275 bin kez evde bakım ve sağlık hizmeti verildi
2 yılda 275 bin kez evde bakım ve sağlık hizmeti verildi
Yeğenlerin yüzüğünü Başkan taktı
Yeğenlerin yüzüğünü Başkan taktı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim