• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Hangi düşmana karşı savaşacak
Siyaset
Yayınlanma: 17 Mart 2017 - 15:07

Hangi düşmana karşı savaşacak

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin Çal İlçesinde yaptığı konuşmada sarf ettiği "16 Nisan ikinci bir kurtuluş savaşıdır" ifadelerine sert tepki gösterdi.

Siyaset
17 Mart 2017 - 15:07
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Hangi düşmana karşı savaşacak
"Sayın Bakan Nihat Zeybekci'nin kurtuluş savaşından kastı Türkiye Cumhuriyeti kazanımları ve demokrasidense buna asla izin vermeyeceğiz" diyen Basmacı, "Aynı ülkede, aynı dili ve dini paylaştığımız, aynı bayrak aynı istiklal marşı altında durduğumuz Sayın Bakan'ın 16 Nisan da hangi düşmandan kurtuluş savaşını kazanacağını merak ediyorum?" ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZ CUMHURİYET VE DEMOKRASİYİ SEÇMİŞTİR”

Parti olarak demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde referandum çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan Basmacı, AKP'nin bilinçaltındaki Türkiye Cumhuriyeti ve kazanımlarını yok etme fikrinin bu ifadelerle bir kez daha gün yüzüne çıktığını söyledi. Basmacı açıklamasına şu ifadelerle devam etti. "Kurtuluş savaşı dönemimde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk çevresinde dini, dili, ırkı ayırt etmeden birleşen ve tek bir uğurda bütünleşen aziz milletimiz dünyaya kafa tutarak şanla ve şerefle yazılı o tarihi zaferi kazanmış yurdumuzu düşmanlardan kurtarmıştır. O tarihi zaferlerin ardından kendi kendini yönetmek isteyen milletimiz Cumhuriyet ve demokrasiyi seçmiştir” dedi.

“ZİHNİYETE KARŞI DURUYORUZ”

“Şimdi ise çıkıp ikinci kurtuluş savaşından bahsedilmektedir” diyerek açıklamasını sürdüren Basmacı, “Bunun altında yatan düşünce bellidir. Bu zihniyete dün karşı durduğumuz gibi bugün de yarın da durmaya devam edeceğiz. Sağ olduğumuz sürece onlara geçit vermeyeceğiz. Bizim gibi düşünen kazanımlarından asla vazgeçmeyecek olan milletimizin de bizimle olduğunu biliyoruz. Bu vesile ile milletimizin 18 Mart Çanakkale Zaferini de kutluyorum" dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Şampiyonlar Ligi'ymiş... Mutfakta Yangın Var, Sayın Bakan Masal Anlatıyor!
Şampiyonlar Ligi'ymiş... Mutfakta Yangın Var, Sayın Bakan Masal Anlatıyor!
Vatan Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi Ali Korkmazcan,
Vatan Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi Ali Korkmazcan, "Sıcak Paracıya, hortumcuya, Altın Kıyağı"
GENÇ LİDERLER KONUŞUYOR'DA ÜMİT ÖZDAĞ'A YOĞUN İLGİ
GENÇ LİDERLER KONUŞUYOR'DA ÜMİT ÖZDAĞ'A YOĞUN İLGİ
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ Denizli'ye Geliyor
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ Denizli'ye Geliyor
8 AVUKAT GÖZALTINA ALINDI
8 AVUKAT GÖZALTINA ALINDI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim