• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. 2 yaşındaki Aren darp edildi, ısırıldı, yakılmaya çalışıldı! Anne ve sevgilisi gözaltında!
Asayiş
Yayınlanma: 01 Mayıs 2025 - 10:26
Reklam

2 yaşındaki Aren darp edildi, ısırıldı, yakılmaya çalışıldı! Anne ve sevgilisi gözaltında!

Asayiş
01 Mayıs 2025 - 10:26
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
2 yaşındaki Aren darp edildi, ısırıldı, yakılmaya çalışıldı! Anne ve sevgilisi gözaltında!

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yürek burkan bir şiddet vakası yaşandı. Henüz 2 yaşında olan Aren bebek, darp edilmekle kalmadı; ısırıldı, yakılmaya çalışıldı, duvara fırlatıldı… Olayın ardından gözaltına alınan anne S.B.D.’nin, saldırgan sevgilisi S.D. ile birlikte sorumlu tutulduğu iddia edildi. Minik Aren’in başında travma, vücudunda darp izleri, kolunda kırık tespit edildi.

İddiaya göre anne S.B.D., darp edilen oğlunu Sarayköy Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hastane personeli, bebeğin vücudundaki ağır darp izlerinden şüphelenerek hemen polis ekiplerine haber verdi. Aren bebeğin sağ gözü kapanmış, kolu kırılmış, vücudu morluklarla kaplıydı. Tedavisi sırasında minik bedende ısırık ve yakma izleri de bulundu.

Aren bebek, Sarayköy’den Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Ortopedi polikliniğinde ameliyat edilmesine karar verilen bebek, hayati tehlikeyi atlattıktan sonra taburcu edilerek devlet korumasına alındı. Şu an Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde olan Aren, önümüzdeki günlerde ameliyata alınacak.

Şiddetin gölgesinde gözaltılar

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, hem anne S.B.D. hem de onun erkek arkadaşı S.D. gözaltına alındı. İfadesinde çocuğunu erkek arkadaşının darp ettiğini söyleyen anne, sorumluluğu üzerinden atmaya çalışsa da kamuoyu vicdanı sarsıldı.

Bakanlık devrede: “Takipçisi olacağız”

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada ise çocuğun tedavi sürecinin ardından koruma altına alınacağı belirtilerek, "“Olayın emniyet birimlerine intikal etmesiyle birlikte il müdürlüğü ekiplerimiz derhal harekete geçmiştir. Haberlere konu olan çocuğumuzun hastanedeki tedavi süreci devam etmektedir. Tedavi sonrası devlet korumasına alınacaktır. Bakanlık olarak adli sürece müdahil olacağız ve evladımızın hakkını hukuk önünde arayarak, sorumluların en ağır cezayı almasının takipçisi olacağız.” açıklaması yapıldı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Çardak’ta Can Pazarı: TIR’a Çarpan Otomobilde 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı
Çardak’ta Can Pazarı: TIR’a Çarpan Otomobilde 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı
Çardak’ta Can Pazarı: TIR’a Çarpan Otomobilde 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı
Çardak’ta Can Pazarı: TIR’a Çarpan Otomobilde 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı
Serinhisar’daki Cinayetin Ardından: Gurbetçi Baysal Son Yolculuğuna Uğurlandı
Serinhisar’daki Cinayetin Ardından: Gurbetçi Baysal Son Yolculuğuna Uğurlandı
PAÜ PERSONELİ EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ
PAÜ PERSONELİ EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Reklam
Başkan İlhan: “Soma’dan Amasra’ya, Her İşçi Cinayeti Hesap Sorulmayı Bekliyor!”
Başkan İlhan: “Soma’dan Amasra’ya, Her İşçi Cinayeti Hesap Sorulmayı Bekliyor!”

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim