• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Pamukkale
  3. 2000 ÇOCUK 2000 GÜLÜMSEME
Pamukkale
Yayınlanma: 23 Aralık 2020 - 16:04

2000 ÇOCUK 2000 GÜLÜMSEME

Pandemi süreciyle birlikte tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca öğrenci uzaktan eğitimle tanıştı. Pamukkale Belediyesi, uzaktan eğitim imkanına sahip olmayan 2000 öğrenciye tablet dağıtarak onların yüzünü güldürdü.

Pamukkale
23 Aralık 2020 - 16:04
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
2000 ÇOCUK 2000 GÜLÜMSEME
Koronavirüs pandemisi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olumsuzluklara neden oldu. Yaşamın neredeyse tüm alanlarında yeniden planlama gerekirken, ülkemizde de eğitim uzaktan yapılmaya başlandı. Pamukkale Belediyesi, bilgisayar, laptop ve tablet üzerinden yapılan uzaktan eğitime katılamayan öğrencileri unutmadı. Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği ve uzaktan eğitime hiç katılamayan 2000 öğrenci için harekete geçen Pamukkale Belediyesi, meclisten geçen karar ile bu öğrencilere tablet dağıtma kararı aldı. Ekipler tabletleri belirlenen öğrencilerin evlerine kadar götürerek, onların yüzünü güldürdü. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitim konusunun önemli olduğunu söyleyerek, “Her konu çok önemli ama çocuklarımızın eğitimi en önemlisi. Bu bilinçle hareket ederek bu dönemde yapılabilecek en önemli proje çocuklarımızın hayallerinden vazgeçmemeleri için eğitimlerine devam etmelerini sağlamaktı. Biz de bunun için 2000 çocuğumuzun yüzünü güldürdük. Hepsinin tabletlerini evlerine kadar ulaştırdık. Bunun yeterli olmadığını biliyoruz. Bu nedenle çok değerli Pamukkaleli hemşehrilerimizden ricamız evlerinde kullanmadıkları laptop, bilgisayar ya da tabletleri uzaktan eğitime ulaşamayan öğrencilerimize ulaştırmaları. Eğer çevrelerinde bu kişileri bulamazlarsa muhtar arkadaşlarımız aracılığıyla öğrencileri tespit edebilirler. Tüm halkımıza bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.





 
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
BAŞKAN ERTEMUR, “BİZLER, EVLATLARI İÇİN ÖMRÜNÜ ADAYAN ÇINARLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜDÜK”
BAŞKAN ERTEMUR, “BİZLER, EVLATLARI İÇİN ÖMRÜNÜ ADAYAN ÇINARLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜDÜK”
ANAFARTALAR GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ'NDE AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
ANAFARTALAR GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ'NDE AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
BAŞKAN ALİ RIZA ERTEMUR'UN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI
BAŞKAN ALİ RIZA ERTEMUR'UN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI
BAŞKAN ERTEMUR:
BAŞKAN ERTEMUR: "GELECEK NESİLLERE DAHA TEMİZ BİR PAMUKKALE BIRAKACAĞIZ"
BB Erzurumspor - Yukatel Denizlispor muhtemel 11'leri
BB Erzurumspor - Yukatel Denizlispor muhtemel 11'leri

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim