• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. 30 AĞUSTOS, ONURUMUZDUR!
Gündem
Yayınlanma: 30 Ağustos 2019 - 13:20

30 AĞUSTOS, ONURUMUZDUR!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Denizli Şubesi Başkanı Feyzullah Yüksel, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gündem
30 Ağustos 2019 - 13:20
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
30 AĞUSTOS, ONURUMUZDUR!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Denizli Şubesi Başkanı Feyzullah Yüksel, ‘‘30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kahraman komutanlarımızın, ordumuzun, yiğit halkımızın yediden yetmişe desteğiyle kazandığı “Büyük Zafer” sömürgeci devletlerin Anadolu'yu parçalama ve paylaşma kararlarını boşa çıkardı. Bu zafer ülkemize laik, demokratik, çağdaş bir hukuk devleti olmanın kapılarını açtı.’’ dedi.

Yüksel, Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk bu zafer için “Ulusal tarihimiz çok büyük, parlak zaferlerle doludur. Ama Türk ulusunun burada kazandığı zafer kadar kesin sonuçlu, yalnız bizim tarihimize değil, dünya tarihine yeni bir akım vermekte kesin etkili bir meydan savaşı hatırlamıyorum. Türk Devleti’nin, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz yaşayışı burada taçlandırıldı.” dedi.

Yüksel, ‘‘Şimdi bize düşen; ülkemizin güvenliği, sağlığı, yönetsel, ekonomik, sosyal, siyasal, eğitsel, çevresel pek çok sorununun çözümünü; tüm yurttaşlarımızın fırsat eşitliği ve sosyal devlet ilkeleriyle barış içinde çağdaş eğitimden yararlanmasını, kısacası gerçek demokrasiyi geliştirmektir. Hukukun üstünlüğünü, laik ve bilimsel eğitimi yaşama geçirmeyi ilke edinen bir anlayışın iktidarda, muhalefette, tüm toplum kesimlerinde benimsenmesi ve bu doğrultuda birlikte çalışılması tek çaredir.’’ diye ifade etti.

Yüksel, ‘‘Yurttaşlar olarak, ülkemizin güvenliği tehlikeye düşmedikçe din, mezhep, etnik ve benzeri hiçbir savaş istemiyoruz. Yurtta ve dünyada barış istiyoruz.’’ dedi.

Yüksel, ‘‘30 Ağustos 1922’de tüm varlığını ortaya koyarak özgürlük ve bağımsızlığın bedelini ödeyenlere ve gelecek kuşaklara borcumuz var. Bunun için 30 Ağustos’ta anma törenlerinde, meydanlarda, Atatürk’ün huzurundayız.’’ şeklinde konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli Barosu Başkanı Ufuk Kök Görevinden İstifa Etti
Denizli Barosu Başkanı Ufuk Kök Görevinden İstifa Etti
Meteoroloji Alarm Verdi: Denizli'de Kuvvetli Sağanak ve Dolu Bekleniyor
Meteoroloji Alarm Verdi: Denizli'de Kuvvetli Sağanak ve Dolu Bekleniyor
Denizli'de Sınav Sabahı Zamana Karşı Yarışan Öğrencileri Polis Motosikletle Yetiştirdi
Denizli'de Sınav Sabahı Zamana Karşı Yarışan Öğrencileri Polis Motosikletle Yetiştirdi
Denizli’deki Narkotik Soruşturmasında 12 Avukat Serbest Kaldı
Denizli’deki Narkotik Soruşturmasında 12 Avukat Serbest Kaldı
Pamukkale’deki gişelerin yetersizliği uzun kuyruklar oluşturuyor
Pamukkale’deki gişelerin yetersizliği uzun kuyruklar oluşturuyor

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim