• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. ''30 Ağustos özgürlüğümüzü tüm dünyaya ilan ettiğimiz gündür''
Gündem
Yayınlanma: 30 Ağustos 2019 - 10:56

''30 Ağustos özgürlüğümüzü tüm dünyaya ilan ettiğimiz gündür''

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Gündem
30 Ağustos 2019 - 10:56
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
‘‘30 Ağustos özgürlüğümüzü tüm dünyaya ilan ettiğimiz gündür’’

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, ‘‘Ülkemiz topraklarının düşmanlar tarafından işgal edilmesine hiçbir şekilde müsaade etmeyen; imkansızlıklar içinde bile Milli Mücadeleye giren milletimiz, tarihe bu zaferini de altın harflerle yazdırmıştır. Başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının önderliğinde Türk Ordusu, yıkılan ulusal gururunu ayağa kaldırmış “İstiklal savaşında” 26-30 Ağustos Zaferiyle noktalanan süreçte Milletimin bağrından yeniden doğmuştur. Büyük Taarruz Savaşı, kendi bayrağı altında bağımsız bir şekilde yaşamak ve bu uğurda gösterdiği fedakarlıklar sonucunda 30 Ağustos’ta emsalleri yine Türk Milleti tarafından ortaya konan büyük bir zafere dönüşmüştür.’’ diye ifade etti.

İlhan, ‘‘Onurla, kıvançla yıl dönümünü kutladığımız bu zafer, tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen ve şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerinden asla vazgeçmeyen bir millet olduğumuzuve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü her zaman koruyacağını tüm dünyaya göstermiştir.O gün olduğu gibi bugün de egemenliğin kayıtsız şartsız milletimize ait olduğunu, aynı gururla  tüm dünyaya haykırmaya devam ediyoruz.’’ dedi.

İlhan, ‘‘Bu duygu ve düşüncelerle, bağımsızlığın ve Cumhuriyetimizin temeli olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik duygularıyla kutlar, Ulu Önder Atatürk’e, silah arkadaşlarına, kahraman ordumuza, ülkemiz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize  şükranlarımızı sunar, onların bizlere bıraktığı bu zaferi yılmadan sonsuza dek yaşatacağımızın söz vererek sağlık ve esenlikler dilerim.’’ şeklinde konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli Barosu Başkanı Ufuk Kök Görevinden İstifa Etti
Denizli Barosu Başkanı Ufuk Kök Görevinden İstifa Etti
Meteoroloji Alarm Verdi: Denizli'de Kuvvetli Sağanak ve Dolu Bekleniyor
Meteoroloji Alarm Verdi: Denizli'de Kuvvetli Sağanak ve Dolu Bekleniyor
Denizli'de Sınav Sabahı Zamana Karşı Yarışan Öğrencileri Polis Motosikletle Yetiştirdi
Denizli'de Sınav Sabahı Zamana Karşı Yarışan Öğrencileri Polis Motosikletle Yetiştirdi
Denizli’deki Narkotik Soruşturmasında 12 Avukat Serbest Kaldı
Denizli’deki Narkotik Soruşturmasında 12 Avukat Serbest Kaldı
Lpg'li araç bomba gibi patladı!
Lpg'li araç bomba gibi patladı!

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim