• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. 5 gündür aranan cinayet zanlısı teslim olmaya giderken canlı yayın yaptı
Asayiş
Yayınlanma: 13 Ağustos 2021 - 16:26
Güncelleme: 13 Ağustos 2021 - 17:07

5 gündür aranan cinayet zanlısı teslim olmaya giderken canlı yayın yaptı

Denizli’nin Honaz ilçesinde bir düğünde çıkan kavgada 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan firari cinayet zanlısı, sosyal medyadan kız arkadaşıyla beraber canlı yayın yaparak teslim olacağını söyledi.

Asayiş
13 Ağustos 2021 - 16:26
Güncelleme: 13 Ağustos 2021 - 17:07
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
5 gündür aranan cinayet zanlısı teslim olmaya giderken canlı yayın yaptı
Honaz ilçesine bağlı Ovacık Mahallesi'nde 9 Ağustos akşamı gerçekleşen düğünde birlikte alkol alıp eğlenen Bayram S. ile R.K. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Düğün salonundan taşıp sokak aralarında devam eden kavgada Bayram S., üzerinde bulunan silahı peş peşe ateşledi. Bayram S.’nin silahından çıkan kurşunlar kavga ettiği R.K.’nin yanı sıra kavgayı ayırmaya çalışan Fatih Bozkaya’nın başına, R.K.’nin kardeşi C.K.’nin ise göğsüne isabet etti. Yaralı üç genç, ambulanslarla Denizli’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Aldığı alkolün etkisiyle üç kişiyi yaralayan Bayram S., aracıyla bölgeden kaçtı. Durumu ağır olan evli ve üç çocuk babası Fatih Bozkaya (34), yaşam savaşına üç gün direnebildi.

Cinayet şüphelisi sosyal medyadan canlı yayın yaptı
Ekiplerin geniş çaplı araştırma yaparak Bayram S.'yi bulmak için çalışma başlattı. Aradan geçen 5 güne rağmen bulunamayan Bayram S., bugün sosyal medya hesabından ‘Son kez’ başlığıyla kız arkadaşıyla birlikte canlı yayın açtı. Bir aracın arka koltuğunda yapılan yayında mutlu ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeken zanlı S., yayından gelen bir soru üzerine teslim olacağını belirterek kendini götüren arkadaşına, “Abi sen biraz yavaş git son kez Bağbaşı’nı göreyim” isteğinde bulundu.

“Ne yapalım kaderimiz böyleymiş”
Neşeli tavırlarını devam ettiren Bayram S., “Aç kapıyı gardiyan sevdiklerim yok burada diyeceğim” dedikten sonra kız arkadaşı ise, “Bakın bakın son kez bakıyorsunuz? Ben de son kez bakıyorum” dedi. Ardından zanlı ise, “Ne yapalım kaderimiz böyleymiş” dedikten sonra yayına son veriliyor.





ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan Kendi Kullandığı Araçla Çocuğa Çarptı
AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan Kendi Kullandığı Araçla Çocuğa Çarptı
Denizli'de Apartman Dairesini Uyuşturucu Serasına Çevirmişler
Denizli'de Apartman Dairesini Uyuşturucu Serasına Çevirmişler
Baklan’dan Kahreden Haber: 12 Yaşındaki Orhan Traktör Kazasında Yaşamını Yitirdi
Baklan’dan Kahreden Haber: 12 Yaşındaki Orhan Traktör Kazasında Yaşamını Yitirdi
17 Günlük Bebeğini Geride Bırakan Şehit Polis Denizli'de Gözyaşlarıyla Uğurlandı
17 Günlük Bebeğini Geride Bırakan Şehit Polis Denizli'de Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Denizli’de büyükbaş azaldı, küçükbaş arttı
Denizli’de büyükbaş azaldı, küçükbaş arttı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim