• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Açık hava etkinlikleri 15 gün süreyle yasaklandı
Asayiş
Yayınlanma: 27 Temmuz 2020 - 18:25

Açık hava etkinlikleri 15 gün süreyle yasaklandı

Denizli'de valilik ve kaymakamlık izni dışında açık alanlarda yapılacak tüm etkinlikler, korona virüs tedbirleri ve kamu düzen ve güvenliği kapsamında 15 gün süreyle yasaklandı.

Asayiş
27 Temmuz 2020 - 18:25
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Açık hava etkinlikleri 15 gün süreyle yasaklandı

Denizli Valiliği tarafından kent genelinde eylem ve etkinliklerin kamu düzeni ve güvenliğini tehlikeye düşürebileceği ve korona virüs tedbirlerini zafiyete uğratabilecek şekilde teması arttırmaması için valilik ve kaymakamlık izni dışında 15 gün süreyle açık havada yapılacak tüm etkinlikler yasaklandı. Valilikten yapılan açıklamada, “Salgınının yayılmasının önlenmesi ve bu ve benzeri istenmeyen olayların önüne geçilebilmesi, tesis olunan huzur ortamı ile milli güvenlik ve kamu düzeninin bozulmaması, Cumhuriyetin temel nitelikleri, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü, başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması, karşıt görüşlü gruplar arasında gerginliklerin yaşanabileceği, şiddet içerikli sokak eylemlerinin meydana gelebileceği, katılımcı şahıslar ile diğer vatandaşlarımız arasında sözlü ve fiziksel olayların meydana gelebileceği düşünülmektedir” denildi.

Her türlü açık hava etkinliği 15 gün yasaklandı
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
“İlimiz genelinde umuma açık veya kapalı yerler ile park-bahçe, mabetlerde, genel yollar ve kamu hizmeti görülen bina ve tesisler ile bunların eklentilerinde yapılacak olan ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 17. maddesi gereğince belirtilen konuların devamı niteliğindeki her türlü eylem ve etkinliklerin Denizli il sınırları içerisinde kamu düzenini ve sağlığını tehlikeye düşürmeyen valilik ve kaymakamlıklarca açık alanlarda uygun görülenler hariç olmak üzere ilimizdeki açık alanlarda yapılması planlanan her türlü açık hava toplantısı, yürüyüş, toplu karşılama ve uğurlama, konvoy oluşturma, basın açıklaması, çelenk sunma, oturma eylemi, stant açma, protesto eylemi, imza toplama, bildiri, broşür dağıtma ve bunun gibi eylem ve etkinlikler 28/07/2020 günü itibarıyla 15 gün süreyle yasaklanmıştır.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Deponun duvarına çarpan otomobildeki yaşlı karı koca hayatını kaybetti
Deponun duvarına çarpan otomobildeki yaşlı karı koca hayatını kaybetti
Kazada ağır yaralanan traktör sürücüsü kurtarılamadı
Kazada ağır yaralanan traktör sürücüsü kurtarılamadı
Denizli Gece Yarısı Sallandı! Sarayköy'de Deprem Kent Merkezinde de Hissedildi
Denizli Gece Yarısı Sallandı! Sarayköy'de Deprem Kent Merkezinde de Hissedildi
DENİZLİ'DE VAHŞET: POMPALI TÜFEKLE SALDIRIYA UĞRAYAN GENÇ KADIN KURTARILAMADI
DENİZLİ'DE VAHŞET: POMPALI TÜFEKLE SALDIRIYA UĞRAYAN GENÇ KADIN KURTARILAMADI
Uyuşturucu ticareti yapan 5 kişi tutuklandı
Uyuşturucu ticareti yapan 5 kişi tutuklandı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim