• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Acılı baba konuştu
Asayiş
Yayınlanma: 16 Şubat 2020 - 13:11

Acılı baba konuştu

Denizli’de aşkına karşılık vermediği şahıs tarafından evinin önünde 25 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan genç kızın babası konuştu. Baba Ayhan Kıras, "Kızım sevgisine karşılık vermediği için ölümden döndü" dedi.

Asayiş
16 Şubat 2020 - 13:11
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Acılı baba konuştu

Olay, geçtiğimiz 14 Şubat'ta Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi 2264. Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Gülden Kıras iş yerine gece vardiyasına gitmek için geç saatlerde evinin önünde servis beklediği sırada kendisini karşılıksız olarak seven Zeki Ö.'nün (27) bıçaklı saldırısına uğradı. Kardeşi tarafından çağrılan ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan genç kızın 25 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı. Acilen ameliyata alınan Kıras, 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata döndü. Kıras’ın hastanedeki tedavisi devam ederken, kaçan Zeki Ö. ise Pamukkale ilçesi Irlıganlı Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Apartman kapısının girişinde pusu kurmuş”
Yaşanan olayın ardından kızının yaşadığı dehşeti anlatan acılı baba Ayhan Kıras, kızına karşılıksız sevgi besleyen ve bunu takıntı haline getiren Zeki Ö.’den kurtulmak için kızının evi ve çalıştığı iş yerini değiştirdiğini ancak başaramadığını ifade etti. Kıras, “Olay gecesi 11.30’da kızım gece 12-8 gece vardiyasındaydı. Apartman kapısının girişinde pusu kurmuş çocuk. 25 yerinden bıçaklama. Öbür kız kardeşi gelmese merdivenden aşağıya iniyor, demir kapının sesini duyunca kız kardeşi indiğinde daha bıçaklıyormuş yani. Ondan sonra koştura koştura kaçıyor, çöp bidonuna da bıçağı atıyor. Kızımı eski iş yerinden tanıyor, iş yerini değiştirdik ama olmadı. Evi de değiştirdik yine olmadı. Kızıma takıntılı, kızım sevgisine karşılık vermediği için ölümden döndü” diye konuştu.
Olayın ardından Denizli Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Gülden Kıras’ın yaklaşık 15 gün daha hastanede kalacağı öğrenildi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan Kendi Kullandığı Araçla Çocuğa Çarptı
AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan Kendi Kullandığı Araçla Çocuğa Çarptı
Denizli'de Apartman Dairesini Uyuşturucu Serasına Çevirmişler
Denizli'de Apartman Dairesini Uyuşturucu Serasına Çevirmişler
Baklan’dan Kahreden Haber: 12 Yaşındaki Orhan Traktör Kazasında Yaşamını Yitirdi
Baklan’dan Kahreden Haber: 12 Yaşındaki Orhan Traktör Kazasında Yaşamını Yitirdi
17 Günlük Bebeğini Geride Bırakan Şehit Polis Denizli'de Gözyaşlarıyla Uğurlandı
17 Günlük Bebeğini Geride Bırakan Şehit Polis Denizli'de Gözyaşlarıyla Uğurlandı
“Denizlimiz kış sporlarında da şampiyonlar çıkartacak”
“Denizlimiz kış sporlarında da şampiyonlar çıkartacak”

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim