• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. AFAD deprem bilançosunu açıkladı
Gündem
Yayınlanma: 08 Ağustos 2019 - 21:09

AFAD deprem bilançosunu açıkladı

Denizli İl Afet Acil Durum Müdürlüğünden Bozkurt ve Baklan’da meydana gelen depremlerle ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Gündem
08 Ağustos 2019 - 21:09
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
AFAD deprem bilançosunu açıkladı
Denizli’de meydana gelen büyük depremler ile ilgili Denizli İl Afet Acil Durum Müdürlüğünden açıklama geldi. Büyük depremin ardından 22 tane daha artçı depremin meydana geldiği belirtildi. Denizli genelinde ise 56 deprem meydana geldiği öğrenildi. Konuyla ilgili AFAD’dan yapılan yazılı açıklamada, “Denizli Bozkurt ilçesinde 6 ve Baklan ilçesinde 4.1 şiddetindeki depremlerle sarsıldı. Özellikle Bozkurt ilçesindeki deprem bölgede birçok ilde şiddetli şekilde hissedildi. Şiddeti büyük olan ana şokun ardından bölgede artçılar ise devam ediyor. Denizli’nin Baklan ilçesinde bugün saat 14.19’da, Bozkurt ilçesinde ise 14.25’de 5.7 şiddetinde iki büyük deprem meydana geldi. Deprem Bozkurt, Çardak ve Baklan ilçelerindeki kerpiç evlerin yıkılmasına, binalarda ise hasar oluşmasına neden oldu. Deprem vatandaşlarda büyük panik yaşatırken, büyük depremlerin ardından meydana gelen artçılar ise tedirginliğin devam etmesine neden oluyor.İki büyük depremin ardından bölge ilçelerinde sonuncu 16.31’de olmak üzere 22 artçı deprem meydana geldi” ifadelerine yer verildi. 

AFAD Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Denizli’de gün içinde yaşanan depremlerle ilgili bir ön değerlendirme raporu yayımladı. Denizli'de gün içinde 56 deprem meydana geldiği kaydedildi. Bozkurt’taki depremin şiddeti 6.0, derinliği 6,96 km ve süresinin ise 5.5 sn olarak hesaplandığı belirtildi.


ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Meteoroloji Alarm Verdi: Denizli'de Kuvvetli Sağanak ve Dolu Bekleniyor
Meteoroloji Alarm Verdi: Denizli'de Kuvvetli Sağanak ve Dolu Bekleniyor
Denizli'de Sınav Sabahı Zamana Karşı Yarışan Öğrencileri Polis Motosikletle Yetiştirdi
Denizli'de Sınav Sabahı Zamana Karşı Yarışan Öğrencileri Polis Motosikletle Yetiştirdi
Denizli’deki Narkotik Soruşturmasında 12 Avukat Serbest Kaldı
Denizli’deki Narkotik Soruşturmasında 12 Avukat Serbest Kaldı
Denizli Barosu; “Hukuk devletinde hiç kimse soruşturulamaz değildir ancak süreç hukuk içinde yürütülmelidir”
Denizli Barosu; “Hukuk devletinde hiç kimse soruşturulamaz değildir ancak süreç hukuk içinde yürütülmelidir”
Depremzedeler için konaklama çadırlar kuruluyor
Depremzedeler için konaklama çadırlar kuruluyor

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim