• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Çal
  3. AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör'den Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan'a ziyaret
Çal
Yayınlanma: 30 Mart 2021 - 15:18

AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör'den Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan'a ziyaret

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’a iade-i ziyarette bulundu. Güngör, “Denizli’nin en güzel ilçesinin Çal olması için elimden geleni yapacağım” derken, Başkan Akcan ise, “Sosyal medyada çakallık yapmaya çalışanlara prim vermeyeceğiz. Merkezi hükümet Çal’a verdiği sözleri tutmalı. Biz de gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Çal
30 Mart 2021 - 15:18
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör'den Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Yılmaz ile birlikte Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret etti. Güngör, il başkanı seçildiği zaman kendisini ziyaret eden Akcan’a iade-i ziyarette bulunduklarını söyledi. Makam ziyaretinin ardından Nikah Salonu’na geçildi. MHP İlçe Başkan Yardımcısı Halil Umuroğlu, AK Parti ve MHP’li yöneticiler ile muhtarlarında hazır bulunduğu toplantıda Çal ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.


AKCAN; “VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ, GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili brifing verdi. Akcan, Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü binası yapımının yatırım programına alındığını, gençlik merkezi ve spor tesislerinin yapımı için protokol yapıldığını hatırlatarak, “Yeni adliye binası yapılması için girişimimiz oldu. Bu konuda AK Parti İl Başkanı’da söz verdi. Çivril-Çal Çatı’ndan Çal’a kadar yeni yol yapımı için başvurduk. Ayrıca, çevre yolu, Yassıhöyük Süller Yolu, Çal-Güney Yolu’nun 2021 yatırım programına alınması için çabalıyoruz. Aşağıseyit’in yol sorunu da çözülmelidir. Bu konuda girişimlerimiz oldu, somut çalışma bekliyoruz. Güzelpınar-Sazak arasına turizm yolu yapılmalıdır. 4.etap TOKİ konutlarının yapımı için söz verildi. 4-5 yıla kadar Çal, Denizli’nin en güzel ilçelerinden biri olacak. Çal, yılda devletine 200 milyon TL’nin üzerinde ÖTV ödüyor. Diğer vergiler ve üretimden gelen gücüyle Çal, ülkemize büyük katkı sağlıyor. Verilen sözlerin takipçisiyiz. Gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.




“İYİ NİYETLİ ÇALIŞMALAR BİLE YIPRATILMAYA ÇALIŞILIYOR”

Başkan Akcan, sosyal medyada büyük bilgi kirliliği yaşandığını sözlerine ekleyerek, konuşmasını şöyle tamamladı;

“Sosyal medya çakallarına prim yaptırmayacağız. Çal, Denizli’nin parlayan yıldızı olacak. Biz iyi niyetle çalışıyoruz  ama birileri yıpratmaya çalışıyor. Biz hizmet verirken, asla parti ayrımı yapmıyoruz. Her vatandaşa eşit davranıyoruz ve herkes ile ilgileniyoruz.”




YÜCEL GÜNGÖR; “ÇAL, BU ZİYARETİN YANSIMALARINI GÖRECEK”

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ise, Çal’a yaptığı ziyaretin olumlu yansımalarını Çal’ın en kısa zamanda alacağını söyledi. “Rabbim Cumhur ittifakının birliğini ve dirliğini bozmasın” diyerek başladığı konuşmasında özetle şunları dile getirdi;

“Denizli’nin en güzel ilçesi Çal olması için hükümetin verdiği sözlerin takipçisi olacağız. Cumhur ittifakı memleket meselidir. Cumhur ittifakı bayrak, devlet, millet meselesidir. Bizim 2023 adayımız bellidir ve ittifak olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha seçeceğiz. Çal’a yaptığım ziyaretin olumlu yansımalarını Çal görecek. Şu anda pandemi nedeniyle bazı sıkıntılar var. Bu nedenle yapılacak olan çalışmalar biraz gecikebilir. Şunun sözünü tekrarlıyorum; Çal istediği hizmetleri alacak.”



ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Çal'da Yılların Kangreni Tarihe Karışıyor: Apollon Lermonas Yolunda Çalışmalar Başladı
Çal'da Yılların Kangreni Tarihe Karışıyor: Apollon Lermonas Yolunda Çalışmalar Başladı
ÇAL'DA AKKENT VE AKBELİ GÖLÜ YOLU TAMAMLANDI
ÇAL'DA AKKENT VE AKBELİ GÖLÜ YOLU TAMAMLANDI
HANÇALAR DERESİ'NDE YAZA TÜRKÜLÜ MERHABA
HANÇALAR DERESİ'NDE YAZA TÜRKÜLÜ MERHABA
Yangında Büyük Hasar Oluşan Çiftliğe Başkan Hakan'dan Geçmiş Olsun Ziyareti
Yangında Büyük Hasar Oluşan Çiftliğe Başkan Hakan'dan Geçmiş Olsun Ziyareti
Çılgın pilot bu sefer motosikletiyle uçtu
Çılgın pilot bu sefer motosikletiyle uçtu

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim