• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. İYİ Parti
  3. AKP'Lİ BELEDİYELER SINIFTA KALDI
İYİ Parti
Yayınlanma: 02 Haziran 2020 - 10:46

AKP'Lİ BELEDİYELER SINIFTA KALDI

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, AKP’li Belediyelerin covid-19 ile mücadele sürecinde sınıfta kaldığını belirterek, “Belediyeler böyle zamanlar için vardır. Millet İttifakı belediyelerinin destan yazdığı bir süreçte iktidar partisinin belediyeleri çuvallamıştır. Göstermelik birkaç küçük icraatla vaziyeti idare etmeye çalışsalar da, milletimizi hayal kırıklığına uğratmışlardır. Denizli’de başta Büyükşehir olmak üzere AKP’li belediyelerin elle tutulur hiçbir icraatı olmamıştır” dedi.

İYİ Parti
02 Haziran 2020 - 10:46
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
AKP’Lİ BELEDİYELER SINIFTA KALDI

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, covid-19 salgını başladığından bu yana olağanüstü bir döneme girildiğini belirterek, “Bu dönemde belediyeler devletimizin hayati öneme haiz kurumlarıydı. İnsanlık tarihinde benzeri görülmemiş, olağan dışı günlerde belediyeler büyük bir sınav verdi. Kimi belediyeler bu sınavı başarıyla geçti, kimileri de sınıfta kaldı. Millet İttifakı’nın belediyeler, milletin gönlüne dokunan, zor durumdaki insanımızın elinden tutan hizmetleriyle tüm engelleme ve karalama çabalarına rağmen gönüllerde taht kurmuştur” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR” BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

AKP’li belediyelerin pandemi sürecinde milleti hayal kırıklığına uğrattığını belirten İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, “Denizli’mizde de başta Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere, iktidar partisinin belediyeleri, bekleneni verememiştir. Hele Denizli Büyükşehir Belediyesi, ismindeki “büyük” ibaresinin hakkını verememiş, büyük bir hayal kırıklığı ve fiyaskonun kaynağı olmuştur. Büyükşehir’in büyüklüğüne yakışmayan birkaç küçük icraattan ötesine geçememişlerdir. ‘Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarından halk otobüslerinde ücret almamayı’ övünç kaynağı ve reklamı yapılacak bir hizmet olarak kamuoyuna duyurmaları yetersizliklerinin hatta çaresizliklerinin kanıtıdır” dedi.

“SUYA İNDİRİM DAHİ YAPMADILAR!”

Pandemi sürecinin beraberinde getirdiği ekonomik zorlukların vatandaşa yansımasını hafifletecek önlemler alınmasının bir belediyenin atacağı ilk adım olması gerektiğini vurgulayan İYİ Parti Denizli il Başkanı Hasan Akgün, “Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte su ücretlerinde bir indirim dahi yapmamıştır. Çünkü yıllarca başarısız yönetim sonucu Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin mali sıkıntı içinde olduğu artık Denizli’mizde herkesin bildiği bir gerçektir. Pandemi sürecinde elle tutulur bir hizmet üretememelerinin, sahada görünmemelerinin nedeni de maddi imkansızlıktır. Maalesef beceriksiz yönetimleriyle büyükşehir ve birçok AKP’li belediye bugün maddi imkansızlıklar nedeniyle hizmet üretemez hale gelmiştir. Milletimiz, bu dönemi iyi gözlemlemiş, belediyeleri ne hale getirdiklerini görmüş, notunu da vermiştir. Bu iktidar artık yolcudur. Genel iktidardan yerel yönetimlere kadar değişim süreci başlamıştır. Halk sandıkta bunlara gereken cevabı verecek ve bu aziz millet, artık hak ettiği şekilde yönetilecektir” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Genel Başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş Taş'tan TÜİK ve Enflasyon çıkışı
Genel Başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş Taş'tan TÜİK ve Enflasyon çıkışı
YASİN ÖZTÜRK İYİ PARTİ'DE GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE BAŞLADI
YASİN ÖZTÜRK İYİ PARTİ'DE GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE BAŞLADI
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı.
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı.
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk GİK Üyeliğine Seçildi
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk GİK Üyeliğine Seçildi
ARKADAŞLARI BÜŞRA ÖĞRETMENİ UNUTMADI
ARKADAŞLARI BÜŞRA ÖĞRETMENİ UNUTMADI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim