• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Aydem Enerji, Great Place to Work®'te yine bir rekora imza attı
Ekonomi
Yayınlanma: 28 Aralık 2022 - 13:31

Aydem Enerji, Great Place to Work®'te yine bir rekora imza attı

Ekonomi
28 Aralık 2022 - 13:31
3 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Aydem Enerji, Great Place to Work®’te yine bir rekora imza attı
Türkiye’nin öncü entegre enerji şirketi Aydem Enerji, Great Place to Work®’te kendi rekorunu kırmaya devam ediyor. 2020 yılında 11, 2021 yılında 13 grup şirketiyle Great Place to Work® “Harika İş Yeri” Sertifikası alan grup, 2022 senesinde de 14 iştiraki ile sertifika almaya hak kazandı. Aydem Enerji, çalışan markası olma yolunda hayata geçirdiği projeleri ile bu yıl “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde de 10 grup şirketiyle birden yer alarak; yine bir rekor gerçekleştirmişti.

Elektrik enerjisi üretim, dağıtım ve perakendeciliği alanlarında 40 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Aydem Enerji, çalışan odaklı yönetim anlayışı ve yüksek kurum kültürü alanında gösterdiği performansı ile imza attığı ilklerine bir yenisini daha ekledi. İş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work® Enstitüsü’nün yürüttüğü programa katılan Aydem Enerji, 14 şirketi ile “Harika İş Yeri” sertifikası almayı başardı. Bu yıl üçüncü kez Great Place To Work® çalışan anketini gerçekleştiren grup; ilk yıl 11, ikinci yıl 13 iştirakiyle sertifika almaya hak kazanmıştı.

Aydem Enerji ayrıca, Great Place to Work® “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesine bu yıl 10 şirketiyle birden girerek; “en fazla şirketi ile listede yer alan grup olma” rekorunu da kırmıştı. Çalışan markası alanındaki başarısını her yıl gerçekleştirilen anketlerle daha da geliştiren Aydem Enerji, bu yoldaki adımlarını kararlılıkla attığını göstermiş oldu.
Aydem Enerji; çatı şirketi Aydem Holding ile bünyesindeki Aydem Yenilenebilir Enerji, Adm Elektrik Dağıtım, Gdz Elektrik Dağıtım, Aydem Perakende, Gediz Perakende, GDZ Eyaş, Parla Solar, ÇATES, Yatağan, Entek, Elsan, Tümaş ve Yeni Filo çalışanlarının değerlendirmesi doğrultusunda “Harika İş Yeri” sertifikası aldı.

“Başarılarımızı sürdürülebilir kılmaktan mutluyuz”
2022 yılında sürdürülebilirliğe odaklandıklarını ve başarılarını da sürdürülebilir kılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Aydem Enerji İnsan Kaynakları Grup Direktörü Fatih İslamoğlu, “2022, pandemi ile gelen büyük değişimi yönetmek ve katma değerli projelere odaklanmak üzerine yoğunlaştığımız bir yıl oldu. Çalışma şekillerimizdeki değişiklikler ve bunun şirketlerimizdeki yansıması, öncelikli konularımız olmaya devam etti. Geçtiğimiz sene duyurduğumuz çalışan markamız “Enerji İçin Biz” altında konumladığımız Aydem Akademi, Aydem Eşit Hayat toplumsal cinsiyet eşitliği inisiyatifi, S-enerji staj programı, Enerjim Tamam Genç Yetenek Programı, Yeni Çalışma Modelleri gibi önemli girişimlerimiz ve projelerimiz, bu yıl da aynı enerji ile devam etti. Süreçlerimizin daha sürdürülebilir olması için prosedürlerimizi yeniledik ve destek sistemlerinde entegrasyonlar sağladık. Üst üste üçüncü kez Great Place to Work® tarafından harika bir iş yeri olarak sertifikalandırılmamız, tam 14 grup şirketimizin belgelendirmeye hak kazanması, hayata geçirdiğimiz projelerin takdir gördüğünü bizlere en güzel şekliyle gösteriyor” şeklinde konuştu.

2023’te çalışan sayısındaki artış hedefi yüzde 15
2022 yılının istihdam açısından da değer oluşturdukları bir sene olduğunu belirten İslamoğlu; toplamda 2 bin 690 yeni istihdam sağladıklarını ve toplam çalışan sayısının 12 bin 350 kişi olduğunu ifade etti. Fatih İslamoğlu, 2023 yıl sonunda hedeflerinin çalışan sayısını yüzde 15 artırmak ve kurum kültürünü zenginleştirmek olduğunu da sözlerine ekledi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Aydem Enerji, Inavitas ve Schneider Electric'ten Şebeke Dijital Dönüşümüne Stratejik İmza
Aydem Enerji, Inavitas ve Schneider Electric'ten Şebeke Dijital Dönüşümüne Stratejik İmza
Fiyatlar Düşünce Vatandaş Koştu: Anpa Gross'ta Yoğunluk Artıyor
Fiyatlar Düşünce Vatandaş Koştu: Anpa Gross'ta Yoğunluk Artıyor
DSO’dan ‘İnsan Kaynaklarında Dijitalleşme ve Bağlılık Odaklı Uygulamalar’ eğitimi
DSO’dan ‘İnsan Kaynaklarında Dijitalleşme ve Bağlılık Odaklı Uygulamalar’ eğitimi
DENİZLİ SANAYİSİ DEMİRYOLUYLA LİMANA BAĞLANIYOR
DENİZLİ SANAYİSİ DEMİRYOLUYLA LİMANA BAĞLANIYOR
Büyükşehir yatırımlarını inceledi, vatandaşlarla kucaklaştı
Büyükşehir yatırımlarını inceledi, vatandaşlarla kucaklaştı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim