• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Başkan Çavuşoğlu, "Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız"
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 14 Nisan 2024 - 12:07
Güncelleme: 14 Nisan 2024 - 23:56

Başkan Çavuşoğlu, "Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız"

DENİZLİ BŞB
14 Nisan 2024 - 12:07
Güncelleme: 14 Nisan 2024 - 23:56
3 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Başkan Çavuşoğlu,
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun 31 Mart yerel seçimleri öncesi verdiği sözlerden biri olan evi olmayan ve tek maaş alan emeklilere çift ikramiye sözü, dün toplanan büyükşehir belediye meclisinde onaylanarak komisyona sevk edildi. Çavuşoğlu'nun seçim öncesi yaptığı açıklamalarda vurguladığı "Emeklilere verilecek çift maaş sözü"nün, en kısa zamanda yerine getirilerek hesaplara yatması bekleniyor.

Seçimlerin ardından hemen meclis toplanmadan, görevlendirmeler yapılmadan, bazı kesimler tarafından eleştirilere konu olan çift maaş sözü, dün yapılan belediye meclisi toplantısında kabul edilerek, komisyona sunuldu. Verilen sözün en kısa zamanda yerine getirilerek emeklilerin hesaplarına yatması bekleniyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, uygun şartları taşıyan emekliler ile doğum yapanlara yönelik verecekleri yardım sözü için ilk adımı attı. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında gündeme aldıkları destek sözünü yerine getireceklerinden “kimsenin şüphesi olmasın” diyen Başkan Çavuşoğlu, komisyonlar çalışmaları tamamlar tamamlamaz ödemelerin yapılacağını müjdeledi.

 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk toplantısını Ramazan Bayramı biter bitmez gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya 20 gündem maddesi geldi. Başkan Çavuşoğlu’nun Denizlilere söz verdiği, “Uygun şartları taşıyan emeklilere ve doğum yapanlara verilecek yardım” konusu ise CHP grubunun verdiği önerge ile jet hızıyla ilk Meclis toplantısına ek gündem maddesi olarak girdi. Meclis ilk olarak ilgili gündem maddelerini görüşecek komisyonlar ile başkan vekillikleri, katip üyeler ve encümen üyelerinin seçimini gerçekleştirdi. Seçimlerin ardından ilgili maddeler görüşülmek üzere seçilen komisyonlara havale edildi. Başkan Çavuşoğlu’nun söz verdiği “Uygun şartları taşıyan emeklilere ve doğum yapanlara verilecek yardım” konusu ise Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonu’na havale edildi.

 

“Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizlililere verdikleri tüm sözlerin arkasında olduklarını belirtti. Uygun şartları taşıyan emekliler ile doğum yapanlara yönelik verecekleri yardımın resmi prosedürler nedeniyle 10 Nisan’a yetişmediğini belirten Başkan Çavuşoğlu, “Ramazan Bayramı biter bitmez Meclisimizi topladık ve ilk icraatımız yardım konusunu gündeme almamız oldu. Sözümüzü yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Komisyonlarımız çalışmalarını tamamlanmasının ardından 14 Mayıs’ta toplanacak Meclisimizde konuyu görüşeceğiz ve uygun şartları taşıyan vatandaşlarımıza desteklerimizi Kurban Bayramı öncesi yapacağız” dedi.  

 

Destekler, mazbata tarihinden itibaren geçerli olacak

 

Doğum yapanlara yönelik verecekleri maddi destek tarihinin mazbatayı aldığı gün olduğunu kaydeden Başkan Çavuşoğlu, “Hemşehrilerimiz hiç merak etmesin. Doğum yapan annelerimize vereceğimiz destek 4 Nisan’da mazbatayı aldığımız tarihten itibaren geçerli olacak. Geriye dönük ödemelerimizi de yapacağız. Biz ayrıştıran değil, farklı renkleri bir araya getiren bir süreci hep birlikte yürüteceğiz. Denizli’yi daha iyiye daha güzele hep birlikte taşıyacağız ve hep birlikte bir başarı öyküsü yazacağız” dedi.

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Turnuvaya katılan sporcular tarihi ve doğal güzelliklere hayran kaldı
Turnuvaya katılan sporcular tarihi ve doğal güzelliklere hayran kaldı
Özgür Özel'den Sert Çıkış:
Özgür Özel'den Sert Çıkış: "Denizli'de 120 Milyon TL'lik Yolsuzluğa Neden Sessiz Kalıyorlar"
Başkan Çavuşoğlu’nun sözü gerçek oldu, yüzme öğrenen kadınlar Marmaris'te Denize girdi
Başkan Çavuşoğlu’nun sözü gerçek oldu, yüzme öğrenen kadınlar Marmaris'te Denize girdi
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Laodikya’da Yangın Önlemi
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Laodikya’da Yangın Önlemi
Son Haberler
Turnuvaya katılan sporcular tarihi ve doğal güzelliklere hayran kaldı
Turnuvaya katılan sporcular tarihi ve doğal güzelliklere hayran kaldı
Başkan Hakan,
Başkan Hakan, "Çal, tarımın geleceğini yazmaya devam edecek!"
CHP'Lİ ARPACI ADALET BAKANINA SORDU,
CHP'Lİ ARPACI ADALET BAKANINA SORDU, "YOLSUZLUK ORTADA, YARGI NEREDE?"
Çal MYO Dijital Tarım Teknolojileri Programı İlk Öğrencilerini Bekliyor
Çal MYO Dijital Tarım Teknolojileri Programı İlk Öğrencilerini Bekliyor
Komşunun Traktörünü Geceden Götürdüler, 400 Bin Liralık Traktörü 60 Bin TL'ye Sattılar
Komşunun Traktörünü Geceden Götürdüler, 400 Bin Liralık Traktörü...
Eski vekil H. Teoman Sancar yuvaya geri döndü
Eski vekil H. Teoman Sancar yuvaya geri döndü

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim