• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Honaz
  3. Başkan Kepenek, Kaklık'ta Kur'an Okuma Bayramına Katıldı
Honaz
Yayınlanma: 09 Ağustos 2023 - 15:47
Reklam

Başkan Kepenek, Kaklık'ta Kur'an Okuma Bayramına Katıldı

Honaz
09 Ağustos 2023 - 15:47
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Başkan Kepenek, Kaklık’ta Kur’an Okuma Bayramına Katıldı
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Kaklık Düğün Salonu’nda düzenlenen Kur’an Okuma Bayramı’na katıldı.  Başkan Kepenek, programın sonunda derece alan öğrencilere hediyelerini takdim etti.
Kaklık Kur'an Kursu öğrencilerinin farklı etkinlikler ile hazırlamış olduğu Kur’an Okuma Bayramı Kaklık Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Honaz İlçe Müftülüğü ve Kaklık Kur'an Kursu Derneği’nin katkılarıyla hazırlanan Kur’an Okuma Bayramı’na Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Kaklık Kur'an Kursu Derneği Başkanı İbrahim Susar, Honaz İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcü, öğretmenler ve öğrencilerin aileleri katılım sağladı.
Başkan Kepenek, “Tüm Eğitim Alanlarında Öğrencilerimizin Yanındayız”
Honaz Belediyesi, Honaz İlçe Müftülüğü ve Kaklık Kur’an Kursu Derneği’nin katkılarıyla Kaklık Düğün Salonu’nda düzenlenen Kur’an okuma Bayramı’nda öğrencilerin yaz boyunca aldığı eğitimler sonucunda derece alan öğrencilere hediyeler verildi.  Öğrencilerin düzenlediği birbirinden farklı etkinlikler salonda beğeniyle alkışlandı. Kur’an Okuma Bayramı’na katılan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Kaklık Düğün Salonumuzda Kaklık Kur'an Kursu Derneği Başkanı İbrahim Susar ve Honaz İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcü’nün katkılarıyla Kur’an Okuma Bayramı düzenlendi. Derece alan öğrencilerimize hediyelerini hep birlikte takdim ettik.  Çocuklarımızın Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i okumaları, öğrenmeleri bizim için oldukça kıymetli. Honaz Belediyesi olarak bizler bir arada, birlik ve beraberlik içerisinde tüm eğitim alanlarında gençlerimizin ve çocuklarımızın yanındayız.  Yüce Rabbimiz tüm öğrencilerimizin çabasını gayretini kabul etsin. Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan Honaz İlçe Müftümüz Bünyamin Gölcü, Kaklık Kur'an Kursu Derneği Başkanı İbrahim Susar ve Kezban Varol Hanımefendiye teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Etkinliğin başından sonuna kadar öğrencilerin velilerine farklı ikramlarda bulunuldu. Honaz Belediyesi tarafından alana getirilen Şişme Havuz ve Pamuk Şeker ikramı ile öğrenciler doyasıya eğlendi. Öğrencilerin velileri Başkan Kepenek’e katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Honaz'da Kitap Günleri Coşkusu Başladı
Honaz'da Kitap Günleri Coşkusu Başladı
Honaz'da Toprağa Umut Ekildi: 30 Bin Fide, 3 Bin Ata Tohumu Dağıtıldı
Honaz'da Toprağa Umut Ekildi: 30 Bin Fide, 3 Bin Ata Tohumu Dağıtıldı
HONAZ'DA TOHUM TAKAS ŞENLİĞİ İÇİN BAŞKAN KEPENEK'TEN DAVET
HONAZ'DA TOHUM TAKAS ŞENLİĞİ İÇİN BAŞKAN KEPENEK'TEN DAVET
Başkan Kepenek: Geleceğin Mimarı Çocuklarımızın Bayramı Kutlu Olsun
Başkan Kepenek: Geleceğin Mimarı Çocuklarımızın Bayramı Kutlu Olsun
Kapıya tutunan Ersin Oflaz'ı fark etmediğini iddia eden taksici serbest bırakıldı
Kapıya tutunan Ersin Oflaz'ı fark etmediğini iddia eden taksici serbest bırakıldı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim