• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Honaz
  3. Başkan Kepenek; Kurbanın bereketini paylaşmaya devam edeceğiz
Honaz
Yayınlanma: 28 Haziran 2023 - 15:21

Başkan Kepenek; Kurbanın bereketini paylaşmaya devam edeceğiz

Honaz
28 Haziran 2023 - 15:21
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Başkan Kepenek; Kurbanın bereketini paylaşmaya devam edeceğiz

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven ortamı içinde geçirmelerini temin etmek için, belediyemiz tarafından gerekli tedbirleri aldık” dedi.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Kepenek, “Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı’nı ülkemizde yaşanan deprem felaketinin gölgesinde idrak edeceğiz. Bizler bu bayramda ülkemizde bayrama hasret kalanların mazlum ve muhtaçların bayram sevinci olup, kurbanın bereketini paylaşmaya devam edeceğiz. Yaşadığımız bu zor günlerin ardından Kurban Bayramı’na hep birlikte bir kez daha kavuştuk. Bayram heyecanını yaşadığımız zorluklara rağmen evlerimizden eksik etmemeliyiz. Manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nı hayatın her alanında çocuklarımızın zihinlerine nakşetmeliyiz. Kurbanın özünde bulunan yardımlaşma ruhunu hep birlikte paylaşarak yaşatmalıyız. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

“Honaz’da huzur ve güven ortamı için her türlü tedbir alındı”
Honaz’da vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzur ve güven ortamı içinde geçirmelerini temin etmek için gerekli tedbirlerin alındığını belirten Başkan Kepenek, “Kurban Bayramı dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında ilçe merkezimizde ve mahallelerde kurban atıkları belediye ekiplerimiz tarafından en kısa sürede toplanarak katı atık depolama alanına nakledilip uygun şekilde bertaraf edilecektir. İlçemizin tüm cadde, sokak, yol ve kaldırımlarında mıntıka ve temizlik çalışması ile mezarlıklar ve park-bahçelerde bakım ve genel temizlik çalışmaları devam edecektir. İlçemizde ve mahallelerimizde Kurban Bayramı boyunca belediyemiz hizmetlerine ilişkin tüm istek ve şikâyetler 0258 811 31 07 numaralı Alo Zabıta hattından alınarak gereği yerine getirilecektir” ifadelerini kullandı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Başkan Kepenek:
Başkan Kepenek: "Babalarımız, ailelerimizin en kıymetli değerlerindendir"
HONAZ'DA ÇOCUKLARIN GELECEĞİNE YATIRIM
HONAZ'DA ÇOCUKLARIN GELECEĞİNE YATIRIM
Honaz'da Murat Yener Gelişim Akademisi İçin Geri Sayım Başladı
Honaz'da Murat Yener Gelişim Akademisi İçin Geri Sayım Başladı
EMİRAZİZLİ'DE SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
EMİRAZİZLİ'DE SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
"CAN SUYU Filmi, Türkiye'yi ve Babadağ'ı İtalya'da Temsil Edecek!"
"CAN SUYU Filmi, Türkiye'yi ve Babadağ'ı İtalya'da Temsil Edecek!"

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim