• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Pamukkale
  3. Başkan Örki'den Mevlit Kandili mesajı
Pamukkale
Yayınlanma: 27 Ekim 2020 - 10:32

Başkan Örki'den Mevlit Kandili mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in yeryüzüne teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlit Kandili ile ilgili olarak yayımladığı mesajda, “Bu mübarek gecenin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ederim” dedi.

Pamukkale
27 Ekim 2020 - 10:32
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Başkan Örki’den Mevlit Kandili mesajı
Her yıl Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifi Mevlit Kandili olarak idrak ediliyor. Bu yıl 28 Ekim 2020 Çarşamba gününü 29 Ekim Perşembe gününe bağlayan gece idrak edilecek olan Mevlit Kandili ile ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bir mesaj yayımladı.


“O, Yüce Allah’ın insanlığa gönderdiği son peygamber ve bütün insanlığın rehberidir” diyen Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi; “Rabbimiz onu bizlere, ‘şahit, müjdeleyici, uyarıcı’ ve ‘dosdoğru yol üzere gönderilmiş bir elçi’ olarak tanıtmaktadır. Biz Müslümanlar, O’nun ahlakını ve kulluk sorumluluğunu taşıyarak Peygamber ümmeti olmanın bilinciyle yaşamalıyız. Mevlit Kandili, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin idrak edildiği önemli bir gecedir. Bu gecede Tefekkürde bulunarak, ‘Ben kimim?, Nereden geldim, nereye gidiyorum? Allah’ın benden istekleri nelerdir?’ gibi konular başta olmak üzere hayati meselelerde derin düşüncelere girmeliyiz. Bu vesile ile başta Pamukkaleli vatandaşlarım ile Denizli halkı ve tüm İslam aleminin Mevlit Kandilini kutluyorum. Mevlit Kandilinin tüm dünyaya önce sağlık, ardından da barış, bereket ve huzurlar getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
BAŞKAN ERTEMUR:
BAŞKAN ERTEMUR: "GELECEK NESİLLERE DAHA TEMİZ BİR PAMUKKALE BIRAKACAĞIZ"
Pamukkale Belediyesi, 2 Çöp Evden, 43 Kamyon Atık Çıkardı
Pamukkale Belediyesi, 2 Çöp Evden, 43 Kamyon Atık Çıkardı
BAŞKAN ERTEMUR, PAMUKKALE İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞTIĞI BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
BAŞKAN ERTEMUR, PAMUKKALE İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞTIĞI BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
BAŞKAN ERTEMUR’DAN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN ERTEMUR’DAN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI
Ali Çetin, Kucak dolusu hakkı da yenince insanın hakikaten ağrına gidiyor, yazıktır.
Ali Çetin, Kucak dolusu hakkı da yenince insanın hakikaten ağrına gidiyor, yazıktır.

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim