• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. BAŞKAN OSMAN ZOLAN'A BÜYÜK ONUR
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 26 Ekim 2019 - 15:02

BAŞKAN OSMAN ZOLAN'A BÜYÜK ONUR

İLESAM, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çalışmaları ile kültür ve sanata verdikleri desteklerden dolayı, "Milli Birlik ve Beraberlik" madalyası verdi. Türk dünyasında Milli Birlik ve Beraberlik Madalyası alan 7'nci kişi olan Başkan Osman Zolan, “Kültür ve sanata destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

DENİZLİ BŞB
26 Ekim 2019 - 15:02
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
BAŞKAN OSMAN ZOLAN’A BÜYÜK ONUR

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle "Kültürün ve Sanatın Kardeşliği" adlı program Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız, Kent Konseyi Şairler Topluluğu üyeleri, şairler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Büyük beğeni toplayan şiir ve müzik dolu gecenin sonunda İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız, Türk dünyası açısından büyük önem taşıdığını belirttiği "Milli Birlik ve Beraberlik Madalyası"nı Başkan Osman Zolan’a takdim etti.


"Madalyayı size vermekten onur duyuyoruz"

Parmaksız, madalyanın bugüne kadar dünyada sadece 6 kişiye takdim edildiğini belirterek, söz konusu ödülün Türk dünyasının birlik ve beraberliği ile sanat ve kültürün gelişmesi adına çalışmalar gerçekleştirdiği için Başkan Zolan’a layık görüldüğünü kaydetti. Parmaksız, “Hocalı Soykırımı için Denizli’de Azerbeycan Karabağ Parkı açıp Hocalı Soykırımı Anıtı diktiniz. 15 Temmuz’dan sonra birlik ve beraberlik adına çok güzel çalışmalar yaptınız. Siz ve ekibiniz Denizli’yi imar edip mamur hale getirdiniz. Bu madalyayı size takdim ederken, tüm Denizli’ye takdim ediyoruz. Madalyayı size vermekten onur duyuyoruz” diye konuştu. Parmaksız, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Şiir, edebiyat, sanat ve kültüre yapılan yatırım hiçbir şeyle ölçülemez. Denizli sizin gibi değerleri yetiştirdiği için çok şanslı. Marifet iltifata tabidir. İltifat görmeyen meta zayidir. Allah sizden, ekibinizden, Denizli’den razı olsun” dedi.


“Bu aşk hiç bitmesin, millet, vatan sevgisi bitmesin”

Başkan Osman Zolan ise, madalyayı almaktan dolayı gurur ve onur duyduğunu belirterek, "Bu onura layık olabilmek için daha fazla ve durmadan çalışmak gerekiyor. Birlik ve beraberliğimizin, geçtiğimiz şu günlere bakıldığında ne kadar önemli olduğu görülüyor. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimiz daim olacak. Ülkemiz var olacak, bayrağımız dalgalanmaya devam edecek. Tüm Türk coğrafyasında türkülerimiz söylenmeye, şiirlerimiz okunmaya devam edecek” diye konuştu. Başkan Osman Zolan, İLESAM Genel Başkanı Parmaksız’ın "Kelebek Ömrü" şiirinden bir dize okuyarak devam ettiği konuşmasına şöyle devam etti: "Aşk bitti mi dünya kelebek ömrü kadardır’ diyorsunuz ya. Bu aşk hiç bitmesin, millet, vatan sevgisi bitmesin. Bayrak aşkı bitmesin. Gece gündüz birlikte koşmaya devam edelim” dedi.  


Sanatseverler Hayati İnanç’la buluştu

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İLESAM’ın düzenlediği "Kültürün ve Sanatın Kardeşliği" adlı bir söyleşi de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapıldı. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşiye, Denizlili edebiyatçı yazar Hayati İnanç ve İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parkmaksız konuşmacı olarak katıldı.


ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Çamlık Kent Ormanında doğa ve huzur dolu buluşma
Çamlık Kent Ormanında doğa ve huzur dolu buluşma
Denizli 22 farklı branşta ücretsiz eğitim verilecek
Denizli 22 farklı branşta ücretsiz eğitim verilecek
Denizli Büyükşehir sınavdaki gençleri de babaları da unutmadı
Denizli Büyükşehir sınavdaki gençleri de babaları da unutmadı
Başkan Çavuşoğlu, “Babalarımız, cesaretin, adaletin ve merhametin ilk pusulasıdır.
Başkan Çavuşoğlu, “Babalarımız, cesaretin, adaletin ve merhametin ilk pusulasıdır.
‘Beyaz Cennet’ Pamukkale’nin eşsiz güzelliği havadan görüntülendi
‘Beyaz Cennet’ Pamukkale’nin eşsiz güzelliği havadan görüntülendi

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim