• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. BAŞKAN ZOLAN'DAN TEŞEKKÜR
Siyaset
Yayınlanma: 25 Mart 2017 - 10:32

BAŞKAN ZOLAN'DAN TEŞEKKÜR

Denizli sancağı Cumhurun Reisinde

Siyaset
25 Mart 2017 - 10:32
3 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
BAŞKAN ZOLAN’DAN TEŞEKKÜR
Denizli, kente 25. resmi ziyaretini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı. 98 yıl önce Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Milli Mücadeleyi başlattığı sırada taşıdığı sancağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendilerini bu coşkulu günde yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti. 15 Temmuz gecesi Başkan Osman Zolan tarafından taşınarak, kenti bir kez daha bir araya getiren Denizli Sancağını öpüp alnına koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın açılışını da gerçekleştirdi.

25. kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayan Denizli, tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Onbinlerce Denizlili 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına basarak O’na olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Kente kazandırılan 700 milyon lirası Büyükşehir Belediyesi’ne ait olmak üzere toplam 1 milyar liralık yatırımın toplu açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyareti ile Denizli yine kazandı. Ziyarette, 98 yıl önce Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Milli Mücadeleyi başlattığı sırada taşıdığı sancağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendilerini bu coşkulu günde yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti.

SANCAĞI ÖPÜP ALNINA KOYDU

15 Temmuz’da hain FETÖ darbe girişimi gecesi yerinden çıkartılarak Başkan Osman Zolan tarafından taşınan ve kenti bir kez daha bir araya getiren Denizli Sancağını öpüp alnına koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Büyükşehir Belediyesi önündeki 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın açılışını da gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler ile 15 Temmuz gecesi yaşanılanları da konuşarak, o gece çekilen fotoğrafları inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatana sahip çıkan tüm Denizlililerle gurur duyduğunu söyledi.

DENİZLİ’DE HİZMET DESTANLARI YAZILIYOR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, kente Büyükşehir statüsünü kazandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Başkan Zolan, “Bugün nerede bir insanımız yaşıyorsa oraya hizmet gidiyor. Her tarafta hizmet destanları yazılıyor ve bu işlerin altında sizin imzanız var. Yaklaşık 700 milyon liralık Büyükşehir Belediyesi yatırımını sizin uğurlu ellerinizle açıyoruz. Köprülü kavşaklar, yollar, 2500 kilometrelik buradan Almanya’ya uzanan içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hattı yatırımı yaptık. Şimdi üst yapıya geçtik ve nerede benim insanım yaşıyorsa onun ayağı toza değmeyecek, çamura değmeyecek. Turizm, sanayi ve tarım şehri Denizlimize güzel bir kayak merkezi kazandırdık. Yayla ve alternatif turizm anlamında teleferik kazandırdık. Bunun gibi birçok hizmetlerin altına hep beraber imza attık” dedi.

15 TEMMUZ GECESİNİ ANLATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her ziyaretinde Denizli’de güzellikler yaşandığını vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Her gelişinizde bize moral veriyorsunuz ve motivasyon sağlıyorsunuz. Ben bu emaneti bize verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ama bu meydanın ayrı bir özelliği vardır Sayın Cumhurbaşkanım. Burası 15 Temmuz’a kadar Delikliçınar Meydanınıydı. 15 Temmuz’da sizin çağrınızla birlikte buraya toplanan 50 bine yakın vatandaşımız o karanlık geceyi aydınlattı. Denizli’ye sahip çıktı, Denizli burada sizin yanınızdaydı. Bugün sizinle beraber 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ülkem sizin liderliğinizde daha güzel olacak, biz de sizin hizmet eriniz olarak vatandaşımıza gece gündüz hizmetkar olmaya tüm Denizli’nin önünde ve sizin huzurunuzda söz veriyoruz.”

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı:
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı: " Seçenek Değil, Zorunluluk"
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki,
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki, "86 Milyonun Hakkı Söz Konusu"
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU,
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU, "BU TERAZİ HEPİMİZİ TARTAR"
Bakan Müezzinoğlu'ndan kıdem tazminatı açıklaması
Bakan Müezzinoğlu'ndan kıdem tazminatı açıklaması

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim