Denizli’nin Bekilli ilçesinde bu yıl 21’incisi düzenlenen Kültür Sanat ve Üzüm Festivali, unutulmaz bir final gecesiyle sona erdi.

Dört gün boyunca müzik, sanat ve eğlencenin buluşma noktası olan festival, rock müziğin efsane ismi Haluk Levent’in sahne performansıyla doruğa ulaştı.

Sunuculuğunu Doğukan Alsay’ın üstlendiği gecede, binlerce kişi Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu. Güçlü sesi ve unutulmaz şarkılarıyla seyircileri mest eden Haluk Levent, Bekilli’de adeta bir müzik şöleni yaşattı. Kalabalık hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederken, festival alanı dev bir koro havasına büründü.

Aydilge’den Haluk Levent’e: Müzik Dolu Günler
Festivalin önceki akşamında sahne alan Aydilge, enerjisiyle izleyenleri büyülerken, dans ve coşkunun adresi oldu.

Festivalin açılış gününde Adnan Koparan, ikinci gününde ise Hasan Yılmaz sahne aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun kortej yürüyüşü ve zeybek gösterileriyle renklenen festival, hem yöre halkının hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

Üzüm ve Yerel Üretim Ön Planda
Bekilli’nin üzüm bağlarıyla ünlü kimliğini ön plana çıkaran festival, sadece müzik değil; kültür, turizm ve üretim açısından da ilçeye büyük katkı sundu.

Bekilli Belediyesi, açtığı stantta kendi bünyesinde ürettiği mobilyaları sergileyerek dikkat çekti. Belediye Başkanı Önder Demir, yerel üretime vurgu yaparak “Kendi imalatımız olan mobilyaları Bekilli halkıyla buluşturuyoruz. Tasarımlarımızı görmek için standımıza uğramayı unutmayın” dedi.

Bekilli’nin Marka Değeri Yükseldi
14-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen festival, bölgenin kültürel zenginliğini tanıtırken, üreticilere de ürünlerini geniş kitlelere ulaştırma imkânı sundu. Bekilli’nin marka değerine katkı sağlayan festival, hem üzüm bağlarının bereketini hem de ilçenin kültürel dokusunu Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlere taşıdı.

Final gecesinde Haluk Levent’in unutulmaz konseriyle zirveye çıkan Bekilli 21. Kültür Sanat ve Üzüm Festivali, geride müzik, sanat ve coşku dolu dört gün bıraktı.

Bekilli Belediye Başkanı Önder Demir, “Bekilli Festivali Doğukan Alsay’ın sunumuyla sahneye çıkan Haluk Levent, güçlü sesi ve unutulmaz şarkılarıyla festivalin son gecesine damgasını vurdu. Binlerce kişinin eşlik ettiği bu coşkulu konserle festivalimizi muhteşem bir şekilde noktaladık. Katılım gösteren tüm hemşehrilerime, misafirlerimize ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.





