Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden BELTAŞ’ta çalışan işçiler, şirketin kuruluşundan bu yana ilk kez banka promosyonu almaya hak kazandı. Yapılan anlaşmaya göre, yaklaşık 400 personel 3 yıl için toplam 40 bin lira promosyon alacak.
5 Banka Teklif Verdi, Halkbank İle Sözleşme İmzalandı
Promosyon görüşmeleri için bankalara çağrıda bulunan BELTAŞ’a 5 banka yanıt verdi. Açık artırma yöntemiyle yapılan değerlendirme sonucunda en yüksek teklifi veren Halkbank ile sözleşme imzalandı.
Çalışanlara Müjdeyi Beltaş Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Verdi
BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kurulduğu günden bu yana ilk kez banka promosyonu almaya hak kazanan BELTAŞ personelimiz için gerçekleştirilen ihale sonucunda Halkbank ile protokol imzalanmıştır. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun liderliğinde, çalışanlarımızın haklarını gözetmek ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde alabilmelerini sağlamak adına önemli bir adım daha atılmıştır” ifadelerini kullandı.
Doğan, paylaşımında ayrıca, “Alın teriyle BELTAŞ’a değer katan tüm emekçi kardeşlerimizin refahını artırmaya yönelik bu kazanımın, hem kurumumuza hem de çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.







