• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. BETONA DEĞİL, VATAN'A OY VERELİM!
Siyaset
Yayınlanma: 24 Şubat 2019 - 16:15

BETONA DEĞİL, VATAN'A OY VERELİM!

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmalarına devam ediyor. Güleç, Partisinin Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu ile birlikte Merkezefendi semt pazarını gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Güleç onların şikâyetlerini dinledi.

Siyaset
24 Şubat 2019 - 16:15
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
BETONA DEĞİL, VATAN’A OY VERELİM!

Yıllardır Denizli’yi ve ülkeyi yönetenlerin temel zihniyeti her şeyi betona gömmek diyen Güleç, Vatan Partisi Belediyesinde ranta dayalı hiçbir iş olmayacağını belirtti.



Güleç,  Vatan Partisi Belediyeleri, hantal kentleşme devrini tarihe gömecek ve kentleri ferahlatan siyasetler izleyecektir. Kentimizin çevresindeki küçük yerleşim birimleri ve köylerimiz, yaşam için çekici hale getirilecektir. Verimli tarım topraklarını sanayiye ve betonlaşmaya açmayacağız. Tarım arazilerine ASLA imar izni vermeyeceğiz. Vatan Partisi Belediyesi, tarımı destekleyecek, köyleri çağdaşlaştıracaktır. Böylece kent merkezine göçe son verecek, dahası çiftçinin üretimini canlandırarak, büyük kentlerden kırsal alana göçü özendirecektir. Vatan Partisinin Halkçı Belediyesi, üretimin geliştirilmesine öncelik verecek, üreticiyi özendirecek ve kooperatifçiliği destekleyecektir. Kent hizmetlerinde belirleyici olan, üreticinin mutluluğu, sağlığı ve eğitimidir. İş yapmak, herkes için mutluluk, özgürlük ve özgüven kaynağıdır. Bütün yurttaşlarımızı, üretken kent için, Vatan Partisi’nde görev almaya, Halk Belediyesi için çalışmaya çağırıyoruz dedi.



 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı:
Vatan Partisi Denizli'de TRÇİ İttifakını Masaya Yatırdı: " Seçenek Değil, Zorunluluk"
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
CHP Kurmaylarından Honaz Belediye Başkanı Kepenek'e Destek Ziyareti
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki,
Denizli Vekili Öztürk'ten Tapu Düzenlemesine Meclis'te Sert Tepki, "86 Milyonun Hakkı Söz Konusu"
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU,
TBB'DE MEKTUP KRİZİ: ÇAVUŞOĞLU, "BU TERAZİ HEPİMİZİ TARTAR"
Denizli’de trafik kazası: 3 yaralı
Denizli’de trafik kazası: 3 yaralı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim