• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DTO
  3. BİRLİK OLURSAK, HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLUR
DTO
Yayınlanma: 29 Temmuz 2020 - 10:02

BİRLİK OLURSAK, HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLUR

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, halkın bayramını kutladı. Erdoğan, “Herkesin Kurban Bayramı’nı kutlar, aileleri ve sevdikleriyle, umutlarının hayat bulduğu, hayallerinin gerçeğe dönüştüğü, huzurlu, sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Şunu unutmayalım ki; milletçe birbirimize kol kanat gerip destek oldukça, bize her günümüz bayram gibi gelecektir.” dedi.

DTO
29 Temmuz 2020 - 10:02
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
BİRLİK OLURSAK, HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLUR

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajı şöyle: “İnsanların birbirini daha çok düşündüğü ve birbirine daha fazla vakit ayırdığı, bazı özel zaman dilimleri vardır… Bunlardan biri de bayramlardır. Bayramlarımız, millet olarak buluşma, kavuşma ve paylaşma zamanlarımızdır. Sevinçlerimizin de arttığı anlardır. Birlikte toplum olduğumuzu, hep birlikte daha güçlü durduğumuzu ve huzur bulduğumuzu hatırladığımız, müstesna günlerimizdir.

Denizli’miz ise, çalışkanlığı ve üretkenliği ile takdir toplayan bir şehirdir. İnsanımız, oldum olası emeğin kıymetini bilen, çalışana el veren, birlikte çalışıp kazanan ve kazandığını paylaşarak dayanışan, güzide bir toplumdur. Denizlililer, aynı zamanda, ihtiyaçlısını unutmayan, birbirini gözeten hayırseverlerdir; varını yoğunu bölüşerek mutlu olmuş ve huzur bulmuşlardır.

Unutmamalı ki; birbirimizi sevdikçe ve arayıp sordukça, birbirimize kol kanat gerdikçe, her günümüz bayram olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nızı kutlarım; aileniz ve sevdiklerinizle, umudunuzun hayat bulduğu, hayallerinizin gerçeğe dönüştüğü, huzurlu, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Kültürel Miras Projesi E-Ticaret İl Buluşmaları, Denizli ile devam ediyor
Kültürel Miras Projesi E-Ticaret İl Buluşmaları, Denizli ile devam ediyor
Erdoğan;
Erdoğan; "Üretimin, istikrarın ve ortak aklın yılı olsun"
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Kent meydanında hayır düzenlendi
Kent meydanında hayır düzenlendi
GEKA VALİ AKSOY BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
GEKA VALİ AKSOY BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim