• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. "Bizim özümüz, ortak paydamız Denizlimiz"
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 13 Şubat 2020 - 14:48
Güncelleme: 13 Şubat 2020 - 14:54

"Bizim özümüz, ortak paydamız Denizlimiz"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçmişin gelecek nesillere aktarılmasını ve bilinmesine büyük önem verdiklerini kaydederek, belediye desteği ile 20 yazar tarafından hazırlanan 26 eserin yayınlanması katkı sunduklarını belirtti.

DENİZLİ BŞB
13 Şubat 2020 - 14:48
Güncelleme: 13 Şubat 2020 - 14:54
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült

Başkan Zolan, ‘Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’ tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Zolan, geçmişin geleceğe taşınmasında yazılı eserlerin büyük önem arz ettiğini belirtti. Geçmişin bilinmemesinin, geleceğin planlanamamasına nende olacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Eğer bugün geçmişi tespit etmemiş olursak 30-40 yıl sonra tespit etmemiz de mümkün olmayacak. Onun için biz geçmişimizi, tarihimizi, örfümüzü, geleneklerimizi, Denizlimizin değerlerini, güzelliklerini, yaşanmışlıklarını güzel anlatımlarla geleceğe taşımak istiyoruz. Değerli yazarlarımız, hocalarımızın emekleriyle, zamanlarını ayırmasıyla, Denizli’ye olan sevdasıyla gerçekten bugüne kadar 145 yayın gerçekleştirdik Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak” diye konuştu.

“Bizim özümüz, ortak paydamız Denizlimiz”
Tanıtımı yapılan 26 eser ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin kitap yayın sayısının 171’e yükseldiğini anımsatan Başkan Zolan, “20 yazarımız, biliyorsunuz ‘2020 Denizli yılı’ dedik. 2020 Denizli yılında 20 yazarımızla birlikte 26 eserimizi sizlere tanıtacağız ve o eser sahipleri çok değerli hocalarımız bir çoğu da şehir dışından gelerek, davetimizi kabul ederek bizleri onurlandırdılar.
Denizlimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bizim özümüz, ortak paydamız Denizlimiz. İnşallah geçmişi geleceğe aktarabilirsek, geçmişte ve bugün yaşananları, değerlerimizin kaybolmasının önüne geçebilirsek biz kendimizi çok mutlu hissedeceğiz. Bu noktada 145 yayınımıza bugün 26 yayın eser daha ilave ederek 171 yayınımıza kavuşmuş olduk” dedi.
Toplantıda konuşan eser sahibi yazarlar ise Başkan Zolan’a kendilerine sundukları destekten dolayı teşekkür ederek, eserlerini tanıttı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli Büyükşehir sınavdaki gençleri de babaları da unutmadı
Denizli Büyükşehir sınavdaki gençleri de babaları da unutmadı
Başkan Çavuşoğlu, “Babalarımız, cesaretin, adaletin ve merhametin ilk pusulasıdır.
Başkan Çavuşoğlu, “Babalarımız, cesaretin, adaletin ve merhametin ilk pusulasıdır.
Denizli Büyükşehir’den YKS öncesi sessizlik kararı Maç yayını ve saha çalışmaları durduruldu
Denizli Büyükşehir’den YKS öncesi sessizlik kararı Maç yayını ve saha çalışmaları durduruldu
Başkan Çavuşoğlu'ndan Candoğan Parkı'na yerinde inceleme
Başkan Çavuşoğlu'ndan Candoğan Parkı'na yerinde inceleme "Kentimizin hafızasını geleceğe taşıyoruz"
Akıllı Şehir Denizli, öncülük edecek
Akıllı Şehir Denizli, öncülük edecek

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim