• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Adalet ve Kalkınma Partisi
  3. BU DAVA GENÇLERLE YAŞAYACAK!
Adalet ve Kalkınma Partisi
Yayınlanma: 07 Mayıs 2019 - 13:41

BU DAVA GENÇLERLE YAŞAYACAK!

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Pamukkale Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi
07 Mayıs 2019 - 13:41
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
BU DAVA GENÇLERLE YAŞAYACAK!

AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel de katıldı. Pamukkale Gençlik Kolları’nın çalışmaları hakkından bilgi alan, partili gençlerle fikir alışverişinde bulunan İlçe Başkanı Uğur Gökbel, bazı tavsiyelerde de bulundu.

Türkiye’nin kaynayan, ateş çemberi bir coğrafyada bulunduğuna dikkat çeken AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, kana susamış emperyalizmin planladığı oyunları ancak uyanık ve vatansever bir neslin bertaraf edebileceğini söyledi. Başkan Gökbel, “Şunu özellikle vurgulamak isterim ki; AK Parti ve temsil ettiği mukaddes dava, gençlerimizle yaşayacak, geleceğe taşınacaktır. Bu son derece hayati önem taşımaktadır. Bölgemizde yaşananlara hep birlikte tanıklık ediyoruz. Önce Filistin, ardından Irak, sonra Libya, sonra Mısır ve Suriye… Emperyalizm, planlarını gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyor. Önceleri, mazeretler buluyor, kılıflar hazırlıyorlardı. Artık gizlemeye dahi gerek görmüyorlar. İslam coğrafyasıyla açık bir savaş başlattılar. Ne yazık ki; bu coğrafyadaki işbirlikçileri de onların değirmenine su taşıyor. Direnen bir tek Türkiye var. Türkiye’nin başındaki iradeyi yıkmak için neler yaptıklarına tanık oldunuz. FETÖ’nün darbeye varan ihanetlerini, ekonomimiz üzerindeki spekülasyonları biliyorsunuz. Eğer amaçlarına ulaşırlarsa neler olabileceğini de idrak etmek durumundasınız” dedi.

 

“AK PARTİ’Yİ VE DAVAMIZI ANLATIN!”

Pamukkale Gençlik Kolları üyelerine arkadaşlarına, büyüklerine ve küçüklerine bu tehditleri ve AK Parti’nin mücadelesini anlatmalarını isteyen İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Gençler! Omuzlarınızda ağır bir sorumluluk var. Bu ülkenin, İslam coğrafyasının şuurlu, uyanık bir gençliğe ihtiyacı var. Sizler, her fırsatta yaşıtlarınıza, ağabeylerinize, küçüklerinize AK Parti’yi ve davamızı iyi anlatmalısınız. Bu tehditlerden haberdar, her şeyin farkında ve vatansever bir gençlik, ancak sizin çabalarınızla mümkün olacak. Unutmayın ki; tehditlerin farkına varmış, davamızı iyi anlamış ve benimsemiş her genç, emperyalizme karşı çelik bir bariyer olacaktır. Türkiye’nin sizlere ve sizlerin sayesinde bilinçlenecek nesillere ihtiyacı vardır. Bunu da başaracağınıza, sancağı sizden sonraki nesillere aktaracağınıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Denizli’de
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Denizli’de
Zeybekci’den İtiraf Gibi Açıklama: 19 Mart Süreci Ekonomiyi Yaraladı
Zeybekci’den İtiraf Gibi Açıklama: 19 Mart Süreci Ekonomiyi Yaraladı
Denizlili iki isim Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarında görev aldı
Denizlili iki isim Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarında görev aldı
AK Parti'de Yeni Dönem: MKYK Listesi Açıklandı, Denizli'den İki İsim Kadroda
AK Parti'de Yeni Dönem: MKYK Listesi Açıklandı, Denizli'den İki İsim Kadroda
Son Haberler
Denizli'de Klima Kavgası Cinayetle Sonuçlandı: İki Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
Denizli'de Klima Kavgası Cinayetle Sonuçlandı: İki Şüpheli Adliyeye...
Denizli Büyükşehir ve Sanayi Odası’ndan ortak adım Yönetişim masası protokolü imzalandı
Denizli Büyükşehir ve Sanayi Odası’ndan ortak adım Yönetişim...
Denizli Barosu’ndan TBMM’de Görüşülen Torba Yasa Teklifine Sert Tepki: “Zeytinlikler, Meralar, Ormanlar Tehdit Altında”
Denizli Barosu’ndan TBMM’de Görüşülen Torba Yasa Teklifine Sert...
Denizli Büyükşehir'den üreticiye 3 koldan destek Tarlaya tohum, bahçeye koruma, hayvana bakım
Denizli Büyükşehir'den üreticiye 3 koldan destek Tarlaya tohum, bahçeye...
Denizli’de Yabancı Uyruklu Çalışanlara Sıkı Denetim: 58 İşyerine Huzur Taraması
Denizli’de Yabancı Uyruklu Çalışanlara Sıkı Denetim: 58 İşyerine...
SERİNHİSAR’IN KONUT HAYALİ GERÇEK OLUYOR!
SERİNHİSAR’IN KONUT HAYALİ GERÇEK OLUYOR!

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim