• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Bulvarda yüzüp sıra dışı bir tepkiye imza attı
Asayiş
Yayınlanma: 19 Temmuz 2025 - 14:31

Bulvarda yüzüp sıra dışı bir tepkiye imza attı

Asayiş
19 Temmuz 2025 - 14:31
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Bulvarda yüzüp sıra dışı bir tepkiye imza attı

Denizli'de 10 dakika devam eden sağanak yağış, cadde ve sokaklarda su baskınlarına neden oldu. Göle dönen bulvarda yüzerek sıra dışı bir tepkiye imza atan antrenör, "Deli değilim, Denizli'nin çöken alt yapısına dikkat çekmek için yaptım" dedi.
Denizli'de fırtınayla birlikte etkisini gösteren sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yaklaşık 10 dakika süren şiddetli yağış, Pamukkale ilçesine bağlı Bağbaşı, Karataş ve Cankurtaran Mahallerinin yanı sıra Merkezefendi ile Acıpayam'da taşkınlara neden oldu. Ekili arazilere de zarar veren taşkınlar nedeniyle özellikle Denizli-Antalya karayolunda ulaşımda aksamalar yaşandı. Rögarların yetersiz kalması üzerine göle dönen ana arterlerde araçlar ilerlemekte güçlük yaşadı.

Göle dönen bulvarda kulaç attı
Alt yapıdaki yetersizlik nedeniyle her yağışta aynı manzarayla karşılaşan yüzme antrenörü Tahsin Okutucu, Merkezefendi ilçesine bağlı Şemikler Mahallesi Cinkaya Bulvarında sıra dışı bir tepkiye imza attı. Soyunarak göle dönen bulvarda kulaç atmaya başlayan Okutucu, yıllardır çözülemeyen soruna dikkat çekti. Bir ara sırt üstü yüzen Okutucu'nun gülümsetirken düşündüren tepkisini arkadaşı Sercan Meral cep telefonuyla görüntüledi. Su baskınlarına neden olan kısa süreli yağışın ardından, yeniden günlük güneşlik bir hava hekim oldu.

"Deli değilim, alt yapı sorununa dikkat çekmek için yaptım"
Hemen her yağışta alt yapı sorunu yaşadıklarını ifade eden yüzme antrenörü Tahsin Okutucu, sıra dışı eyleminin gerekçesini şu sözlerle anlattı:
"Aslında benim yaptığım bir ironidir. Denizli'deki tüm mahallelerde, sokaklarda ve caddelerde 100 yıllık bir altyapı olduğunu söylediler. Ben sırf bu yüzden, alt yap sorunlarını farklı bir yaklaşımla göstermek için bu şekilde suya girerek video çektik. Bunu planlamadık, su baskınlarıyla birlikte bir anda kendiliğinden gelişti. Sosyal medyada paylaştığımız videolun altına ‘deli' diye yorum yapmışlar. Deli de değilim. Kendim yüzme antrenörüyüm, yolun hali açıkça ortada. Yoldan karşıdan karşıya geçmeyi bırakın, arabalar yolda ilerleyemiyor. Denizli'nin altyapısı işte gözler önünde"

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
AKUT Ege ekipleri tatbikatlarla gönüllülerini her an göreve hazır hale getiriyor
AKUT Ege ekipleri tatbikatlarla gönüllülerini her an göreve hazır hale getiriyor
Denizli'de eski fabrika yerleşkesinde korkutan yangın: 6 işyeri küle döndü
Denizli'de eski fabrika yerleşkesinde korkutan yangın: 6 işyeri küle döndü
Denizli'de bahçesini budamak isteyen kadın ağaçtan düşerek hayatını kaybetti
Denizli'de bahçesini budamak isteyen kadın ağaçtan düşerek hayatını kaybetti
Denizli’de 2 yaşındaki Aren’in darp davası: Anne yine duruşmaya gelmedi, hakkında yakalama kararı çıkarıldı
Denizli’de 2 yaşındaki Aren’in darp davası: Anne yine duruşmaya gelmedi, hakkında yakalama kararı çıkarıldı
Ekili araziye düşen yıldırım 8 ton buğdayı kül etti
Ekili araziye düşen yıldırım 8 ton buğdayı kül etti

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim