• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Büyükşehir depremden etkilenen çocukları da unutmadı
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 13 Şubat 2023 - 15:29
Reklam

Büyükşehir depremden etkilenen çocukları da unutmadı

DENİZLİ BŞB
13 Şubat 2023 - 15:29
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Büyükşehir depremden etkilenen çocukları da unutmadı

Türkiye’yi derinden etkileyen depremlerin ardından Denizli’ye gelen afetzedelere kucak açmayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne dek 2 bin 517 kişinin giyim ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı. Depremden etkilenen küçükleri de unutmayan Büyükşehir Belediyesi, çocuk oyun alanı kurdu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm imkanlarını seferber etmeyi sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesinden Denizli’ye gelen vatandaşların yaralarını sarmayı sürdürüyor. Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar kente misafir olarak gelen 2 bin 517 depremzedenin tüm giyim eşyaları ile gıda malzemelerini karşıladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) kaydını yaptırmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ne gelen afetzedeler mağaza konseptinde sunulan merkezde istedikleri kıyafeti alabiliyor. Öte yandan depremden etkilenen çocukları da unutmayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ailelerinin yanında söz konusu merkeze gelen küçükler için de çocuk oyun alanı kurdu. Aileleri burada ihtiyaçlarını karşılarken, çocuklar da eğitmenler eşliğinde oynuyor. Çizgi film izleyip, boyama yapabilen çocuklar satranç gibi çeşitli oyunlar oynamanın tadını da çıkartıyor.

Yüzyılın afeti
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yüzyılın afetinin yaşandığını belirterek yaraları sarmak için ilk andan itibaren Denizli Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarıyla seferber olduğunu kaydetti. Afet bölgesinde çalışmalarının yanı sıra Denizli’ye misafir olarak gelen depremzedeler için de kucak açtıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Afetzede kardeşlerimizi kentimizde en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyoruz. Allah’ım milletimize güç kuvvet versin, beterinden korusun. İnşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Büyükşehir DESKİ’den Honaz’da altyapı hamlesi
Büyükşehir DESKİ’den Honaz’da altyapı hamlesi
Kar Yüküne Dayanamayan Çadır Çöktü: Mahsur Kalan Hayvanlar Kurtarıldı
Kar Yüküne Dayanamayan Çadır Çöktü: Mahsur Kalan Hayvanlar Kurtarıldı
Büyükşehir'in Üçüncü mobil ikram aracı yollarda
Büyükşehir'in Üçüncü mobil ikram aracı yollarda
Çavuşoğlu'na Durmak Yok: TBB Sonrası Vaat Karnesinde de Türkiye 2'nciliği
Çavuşoğlu'na Durmak Yok: TBB Sonrası Vaat Karnesinde de Türkiye 2'nciliği
Denizli Büyükşehir ekipleri 36 cana can oldu
Denizli Büyükşehir ekipleri 36 cana can oldu

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim