• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Büyükşehir Evlilik Okulu 11 yaşında
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 28 Temmuz 2023 - 23:21

Büyükşehir Evlilik Okulu 11 yaşında

DENİZLİ BŞB
28 Temmuz 2023 - 23:21
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Büyükşehir Evlilik Okulu 11 yaşında

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında yaklaşık 11 yıl önce başlatılan Sağlıklı Evlilik Okulu’nda 44. dönem eğitimleri başladı. Yoğun ilgi görmeye devam eden Evlilik Okulu'nun 44. dönem eğitimleri 4 hafta sürecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında düzenlenen Evlilik Okulu’nda 44. dönem eğitimleri başladı. Kent Konseyi’nde düzenlenen Evlilik Okulu’nun 44. dönem açılış dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Psikolog Gülay Korkut ile kursiyerler katıldı. 2012 yılında başlatılan Evlilik Okulu’nun 11 yılda yüzlerce çifte hizmet verdiğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, projenin uzun yıllar devam edeceğini ve evlilik aşamasında olan çiftlere ışık olmayı sürdüreceğini söyledi. 

11 yılda yüzlerce çift eğitim aldı

Değirmenci, “Ailemi Seviyorum projesi kapsamında 2012 yılında Sağlıklı Evlilik Okulu başladı ve geçen bu sürede 43 grupta yüzlerce vatandaşımız evliliğe ilişkin eğitim aldı. Sizlerle birlikte 44. dönemi başlatmış oluyoruz. 4 hafta sürecek bir eğitim takvimi olacak. Öncelikle evlilik müessesesini önemseyerek buraya geldiğiniz ve eğitimlerimize dahil olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Çünkü hayatta verilen kararlardan en önemlilerinden biri de evliliktir. Evlilik çok kutsal bir müessesedir. Karşılıklı sevgi, saygı olduğunda daha anlamlı ve daha güzel hale gelecektir” dedi. Konuşmanın ardından 44. dönem Evlilik Okulu'nun ilk dersine geçildi. 

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Yıllardır Tartışılan Pazaryeri İçin Düğmeye Basıldı
Yıllardır Tartışılan Pazaryeri İçin Düğmeye Basıldı
Yıllardır Tartışılan Pazaryeri İçin Düğmeye Basıldı
Yıllardır Tartışılan Pazaryeri İçin Düğmeye Basıldı
Kefe Yaylası'nda Ruhsat Düğümü: Bu Yıl Konaklama Yapılamayacak
Kefe Yaylası'nda Ruhsat Düğümü: Bu Yıl Konaklama Yapılamayacak
LGS heyecanında büyükşehir öğrencilerin yanında
LGS heyecanında büyükşehir öğrencilerin yanında
Konserin finaline meşhur Tavas Baklavası damga vurdu
Konserin finaline meşhur Tavas Baklavası damga vurdu

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim