• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Büyükşehir Gönüllü Eğitmenleri Unutmadı
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 25 Kasım 2021 - 14:46

Büyükşehir Gönüllü Eğitmenleri Unutmadı

DENİZLİ BŞB
25 Kasım 2021 - 14:46
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Büyükşehir Gönüllü Eğitmenleri Unutmadı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Eğitim İçin El Ele projesine katkı sağlayan gönüllü eğitmenlere yönelik Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir program düzenlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 14 yıl önce temelleri atılan ve her geçen gün başarı çıtasını artırarak büyümesini sürdüren Eğitim İçin El Ele projesine destek veren gönüllü eğitmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi. Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, Eğitim İçin El Ele proje koordinatörü Gülsen Eltutan ve gönüllü eğitmenler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, programda yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın bir dizi program için Ankara’da olması sebebiyle etkinliğe katılamadığını belirterek, gönüllü bir şekilde görevini yerine getiren eğitmenleri kutladı. Ali Değirmenci, " Eğitim için vaktinizi, bilginizi ve emeğinizi Denizli’deki diğer genç arkadaşlarımıza aktarmayı kendinize hedef seçtiniz. Eğitim İçin El Ele projemizin büyümesine katkı sağlamak ve daha çok gencimize ışık olabilmek için hafta içi ya da hafta sonu demeden emek ve çaba sarf ediyorsunuz. Burada gönüllülük ilkesi ile attığınız bu minik adımlar ve ayırdığınız zaman pozitif anlamda size geri dönecektir. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Gençlere rol model oluyorsunuz"

Eğitim İçin El Ele projesinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, şunları kaydetti: "14 yıldan bu yana çok önemsediğimiz ve desteklediğimiz projemiz bundan sonraki yıllarda da devam edecek. Sizlerin yapmış olduğu bu iş bir gönüllülük silsilesidir. Bu toplumun geleceği sizlersiniz ve eğitim verdiğiniz genç kardeşlerimizdir. Gençlik, kelime anlamı hazine olan bir kavramdır. Hazinemizi daha değerli hale getirmek bizim elimizde. Gençlerimizi bilgileriniz ile donatıyorsunuz ama daha önemli olan konu iyi insan olma yönünde de rol model olarak daha da değerli hale getiriyorsunuz" diye konuştu. Konuşmanın ardından Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve eğitmenler birlikte Öğretmenler Günü Pastasını kesti.
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Başkan Çavuşoğlu’nun sözü gerçek oldu, yüzme öğrenen kadınlar Marmaris'te Denize girdi
Başkan Çavuşoğlu’nun sözü gerçek oldu, yüzme öğrenen kadınlar Marmaris'te Denize girdi
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Laodikya’da Yangın Önlemi
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Laodikya’da Yangın Önlemi
Seferihisar ve Ahmetli'deki Yangınlara Denizli'den Destek
Seferihisar ve Ahmetli'deki Yangınlara Denizli'den Destek
Öğrenciye dokunan Büyükşehir başarıyı getirdi
Öğrenciye dokunan Büyükşehir başarıyı getirdi
Son Haberler
Yitip Giden Bizim Hikâyemiz
Yitip Giden Bizim Hikâyemiz
Honaz'da 47. Kiraz Festivali Renkli Görüntülerle Başladı
Honaz'da 47. Kiraz Festivali Renkli Görüntülerle Başladı
Pamukkale Belediyesi'nde Hizmet Vizyonu Genişliyor: Ertemur, Sosyal Belediyeciliğin Yol Haritasını Açıkladı
Pamukkale Belediyesi'nde Hizmet Vizyonu Genişliyor: Ertemur, Sosyal Belediyeciliğin...
29 Yıl Hapis Cezası Alan Hükümlü, Ormanda 7 Ay Hayvan Derisinden Giysiyle Saklandı!
29 Yıl Hapis Cezası Alan Hükümlü, Ormanda 7 Ay Hayvan Derisinden...
Pamukkale Turizm Zirvede: Türkiye’nin En İyi Otobüs Firmaları Açıklandı
Pamukkale Turizm Zirvede: Türkiye’nin En İyi Otobüs Firmaları Açıklandı
Yapılandırılan Borçların İkinci Taksitinin Ödenmesi İçin Son Gün 30 Kasım
Yapılandırılan Borçların İkinci Taksitinin Ödenmesi İçin Son Gün 30 Kasım

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim