• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Büyükşehir'in gönül sofrası Akkonak'ta
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 22 Mart 2024 - 19:22

Büyükşehir'in gönül sofrası Akkonak'ta

DENİZLİ BŞB
22 Mart 2024 - 19:22
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Büyükşehir’in gönül sofrası Akkonak’ta

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Osman Zolan'ın katıldığı iftarda binlerce Denizlili aynı sofrada buluştu. Denizli’yi daha güzele ve ileriye taşımak için hep birlikte gayret edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Akkonak Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Osman Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ramazanın bereketi, güzelliği ve huzurunu hemşehrileriyle birlikte yaşamaya devam ettiklerini belirtti. Ramazan ayının kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duyguları ile yaşadıklarını belirten Başkan Zolan, davetlerine icabet ederek gönül sofrasında buluştukları hemşehrilerine teşekkür etti.

“Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz”

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim bugüne kadar yaptıklarımız, eserlerimiz ortada, biz de sürpriz yok. Biz bugüne kadar nasıl koştuysak, Denizli’mizin her yerine ayrıştırmadan, herkesi kucaklayarak nasıl hizmet ettiysek bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Nasıl herkesin başkanı olduysak, herkesin başkanı olarak hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz. Ondan bundan şundan demeden, hiçbir ayrım yapmadık. Bu şehirde yaşayan herkesle Denizlili olma paydasında bir araya geliyoruz. Aynı düşünceyle ve duygularla bir dönem daha devam etmek istiyoruz, Allah, hakkımızda hayırlısını versin. Şehrimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Bize nasip olursa hizmet destanlarımızı yazmaya, Denizlimizi daha ileriye ve güzele götürmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”  

  

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli Büyükşehir yeni dönem tüp desteği hesaplara yattı
Denizli Büyükşehir yeni dönem tüp desteği hesaplara yattı
Üreticiye destek, yollara konfor, muhtarlarla ortak akıl
Üreticiye destek, yollara konfor, muhtarlarla ortak akıl
DENİZLİ'NİN KENT HAFIZASI KENT KONSEYİ'NDE YENİDEN BAŞKAN
DENİZLİ'NİN KENT HAFIZASI KENT KONSEYİ'NDE YENİDEN BAŞKAN
Denizli Büyükşehir'den miniklere bisiklet hediyesi
Denizli Büyükşehir'den miniklere bisiklet hediyesi
İYİ Parti Acıpayam Belediye Başkan adayı Altuğ; "Biz kazanacağız. Her şeye rağmen İYİ ler kazanacak”
İYİ Parti Acıpayam Belediye Başkan adayı Altuğ; "Biz kazanacağız. Her şeye rağmen İYİ ler kazanacak”

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim