Denizli’nin Çal ilçesinde düzenlenen 28. Uluslararası Çal Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alması planlanan Derya Uluğ konseri, bir kez daha yağmura takıldı.
5-7 Eylül tarihleri arasında yapılması öngörülen konser, yağışlı hava nedeniyle sahneye konulamamıştı. Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, o dönemde konserin ileri bir tarihte gerçekleştirileceğini duyurmuştu.
İkinci Kez Ertelenmek Zorunda Kaldı
Festival kapsamında belirlenen yeni tarih 3 Ekim olarak açıklanmıştı. Ancak bölgede yağışların sürmesi üzerine konser programı bir kez daha değişti.
Çal Belediyesi Yeni Tarihi Açıkladı
Çal Belediyesi’nden yapılan açıklamada, konserin 17 Ekim Cuma akşamı gerçekleştirileceği duyuruldu. Açıklamada, “Sevilen sanatçımız Derya Uluğ, 17 Ekim Cuma günü Çal Amfi Festival Alanı’nda hayranlarıyla buluşacaktır” denildi.
Böylece Derya Uluğ’un Çal’daki konseri, üst üste yaşanan hava muhalefeti nedeniyle ikinci kez ertelenmiş oldu.







