• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Çal
  3. "ÇAL GARASI İLE TECRÜBE KAZANACAĞIM"
Çal
Yayınlanma: 26 Ağustos 2022 - 17:18
Güncelleme: 26 Ağustos 2022 - 17:22

"ÇAL GARASI İLE TECRÜBE KAZANACAĞIM"

Çal
26 Ağustos 2022 - 17:18
Güncelleme: 26 Ağustos 2022 - 17:22
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizli'nin Çal ilçe Kaymakamı Ertuğrul Aslan, geçtiğimiz günlerde Burdur’un Altınyayla ilçesine kaymakam olarak atandı. Yerine ise, eski Çal Kaymakamı Selami Korkutata’nın yanında kaymakamlık stajını yapan 26 yaşındaki Mert Çanga atandı.

Belediye Başkanı Fethi Akcan, Yardımcısı Adnan tatar ve Meclis üyesi Mustafa Yüksel ile birlikte Çanga’ya makamında ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu, genç kaymakam, “Çal’a gelmeden Çal Garaları ve Çal ile ilgili çok olumlu izlenimler edindim. Vatanımız, devletimiz ve milletimiz için 24 saat çalışacağız. İlk görev yerim Çal. Burada tecrübe kazanacağım” dedi.


Çal’ın yeni kaymakamı koltuğuna oturdu. Belediye Başkanı Fethi Akcan ile yardımcısı Adnan Tatar ve Meclis üyesi Mustafa Yüksel, 26 yaşındaki genç kaymakam Mert Çanga’yı makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Aslen Sakaryalı olan Mert Çanga, ilk görev yerinin Çal olduğunu söyledi. Kaymakamlık stajını eski Çal Kaymakamı Selami korkutata’nın görev yaptığı Kahta ilçesinde yaptığını söyleyen Çanga, “Selami kaymakamım Çal ile ilgili çok olumlu konuştu. Çal’a gelmeden neredeyse Çal’ı ezberledim. Çal Garası üzümü ile Çal Garası markasının önemini iyice kavradım. Bundan sonra ben de Çal Garasıyım. Çal ve memleketimiz için elimizden geleni yapacağız. Vatanımız, devletimiz ve milletimiz için Çal Belediyesi ile birlikte uyum için de çalışacağız” diye konuştu.
Başkan Akcan ise, “Genç bir kaymakamımız oldu. Kendisiyle koordineli bir şekilde halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
DÜNYA ŞAMPİYONLARINDAN ÇAL BELEDİYE BAŞKANI AHMET HAKAN'A ZİYARET
DÜNYA ŞAMPİYONLARINDAN ÇAL BELEDİYE BAŞKANI AHMET HAKAN'A ZİYARET
Çal Karası Sempozyumu 3.500 yıllık mirası gün yüzüne çıkaracak
Çal Karası Sempozyumu 3.500 yıllık mirası gün yüzüne çıkaracak
Çal'da Bayram Mesaisi: Başkan Ahmet Hakan Mahalle Mahalle Dolaştı
Çal'da Bayram Mesaisi: Başkan Ahmet Hakan Mahalle Mahalle Dolaştı
BAŞKAN HAKAN:
BAŞKAN HAKAN: "BAYRAMLAR BİRLİĞİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRİYOR"
Pamukkale’de 4. Vosvos Şenliği başlıyor
Pamukkale’de 4. Vosvos Şenliği başlıyor

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim