• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Çameli
  3. ÇAMELİ ARTIK HER YERE ÇOK YAKIN"
Çameli
Yayınlanma: 21 Ocak 2019 - 18:23
Reklam

ÇAMELİ ARTIK HER YERE ÇOK YAKIN"

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, son 5 yıllık süreçte özellikle yol yapımı konusunda Çameli’ye büyük katkılar sundukları mesajını verdi. Arslan, “Çameli artık her yere çok yakın” ifadesini kullandı.

Çameli
21 Ocak 2019 - 18:23
3 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
ÇAMELİ ARTIK HER YERE ÇOK YAKIN”

Başarılı çalışmalarıyla bilinen Denizli’nin Çameli İlçe Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yeniden aday oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin aday olduğunu açıkladığı Çameli Belediye Başkan Cengiz Arslan, ropörtaj serimizde Çameli’ye özellikle yol yapımı konusunda verdiği katkıları anlattı.

“GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK”

Çameli’de yol yapımı konusunda ne gibi çalışmalar yapıldı?

Çameli’de ilçe belediyesinin ilgili birimlerinin büyükşehir belediyesi ile gece-gündüz demeden yürüttüğü yol yapımı ve asfaltlama çalışmaları kapsamında 5 yılda 138 kilometresi büyükşehir, 3 buçuk Çameli belediyesi olmak üzere toplam 141 kilometre birinci kat ve ikinci kat sıcak asfalt satih kaplama gerçekleştirildi. İlçenin çok sayıda mahallesinin yollarına 415 bin metrekaresi Denizli Büyükşehir Belediyesi ve 120 bin metrekaresi Çameli Belediyesi tarafından karşılanmak üzere toplam 535 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi yapıldı. 451 kilometresi Denizli Büyükşehir Belediye 200 kilometresi de Çameli Belediyesi tarafından toplam 651 kilometre yolda kumlama çalışması yapıldı. Yol çalışmalarında ihtiyaç duyulan 2 adet köprü ve 5 adet menfez inşaatı da tamamlanarak hizmete girdi. İlçe merkezinde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda 6 kilometrelik sıcak asfalt çalışması için de ihaleye çıkıldı.

“ÇALIŞMALAR KESİNTİSİZ ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLÜYOR”

Kış Çameli’nde zorlu geçiyor. Karakış konusunda ne gibi çalışmalar yapılıyor?

Öte yandan Denizli’nin en yüksek rakımlı ilçelerinden biri olan Çameli’de, kış aylarında yoğun kar yağışı nedeniyle Çameli Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 5 ay meşakketli bir karla mücadele çalışması sürdürüyor. Yüksek kesimlerdeki mahalle akslarında yoğun kar yağışı ve buzlanma etkisiyle ulaşımın aksadığı yollarda 11 araçla kar-kış mücadelesi veriliyor. Yolların trafiğe açık kalması için de çalışmalar da kesintisiz bir şekilde sürdürülüyor.

“ÇAMELİ DENİZE AÇILAN KAPI”

Artık Çameli Denizli’nin denize açılan kapısı diyebilir miyiz?

Evet, Çameli Denizli’nin denize açılan kapısı oldu. Zaten ilk işimiz, Çameli’nin kanayan yarası olan ilçenin kış aylarında dönem dönem Denizli ile irtibatının dahi kesilmesine yol açan Denizli- Çameli yol çalışmaları oldu. Bir türlü çözülemeyen Denizli-Çameli yolu, Başkan Cengiz Arslan’la, AK parti il ve ilçe başkanlarının, milletvekillerinin girişimleri ve dönemin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin acil ve önemli talimatıyla tamamlandı. Artık Denizliler, 1 saat 50 dakikada Fethiye’ye ulaşırken, Acıpayam’la ilçe arasındaki bu otoban gibi yolla Çameli adeta Denizli’nin denize açılan kapısı oldu. Öte yandan Çameli’nin bu güzergahta bulunan bazı mahallelerinin de mümkün olan en kısa mesafeden bu yolla bağlanma çalışması devam ediyor. Bu kapsamda Güzelyurt ana yol bağlantı yolu çalışmaları da başlamış durumda.

“ÇAMELİ NİHAT ZEYBEKCİ BULVARI İLE DAHA BİR GÜZEL”

Eski Ekonomi Bakanı Zeybekci de unutulmadı, değil mi?

Çameli olarak, ilçeye yapılan yatırımlarda önemli oranlarda desteği bulunan dönemin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi de unutmadık. İlçe merkezindeki büyük caddeye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Bulvarı adı verildi. Bulvarın orta refüjüne belediye personeli tarafından ağaç fidanları dikildi. Bulvar kenarlarında da peyzaj çalışmaları yapıldı. Son olarak da aydınlatma çalışmaları tamamlanan Nihat Zeybekci Bulvarı, modern görünümüyle Çameli’ye ayrı bir güzellik kattı.


ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Paşaderesi'nden Gelen Su, Çameli Ovası'na Yeniden Hayat Olacak
Paşaderesi'nden Gelen Su, Çameli Ovası'na Yeniden Hayat Olacak
Çameli Belediyesi yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Çameli Belediyesi yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Devrilen traktör sürücüsü itfaiye tarafından kurtarıldı
Devrilen traktör sürücüsü itfaiye tarafından kurtarıldı
Samanlıkta çıkan yangın korku yaşattı
Samanlıkta çıkan yangın korku yaşattı
ENERJİ TASARRUFU SEMİNERİ
ENERJİ TASARRUFU SEMİNERİ

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim