• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Çameli
  3. Çameli'de karla mücadele devam ediyor
Çameli
Yayınlanma: 25 Ocak 2022 - 10:39

Çameli'de karla mücadele devam ediyor

Çameli
25 Ocak 2022 - 10:39
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Çameli’de karla mücadele devam ediyor
Denizli’nin en yüksek ilçelerinden birisi olan Çameli’nde kar kalınlığı ilçe merkezinde 30, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi budu. Çameli ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, karla mücadele için seferber oldu.

Denizli’nin en soğuk ilçelerinden olan 1325 rakımlı Çameli’de, geçtiğimiz haftadan beri devam eden kar yağışı dün akşam saatlerinden itibaren etkisini iyice artırdı. Kar kalınlığının ilçe merkezinde 15, yüksek kesim mahallelerinde yer yer 50 - 60, yaylalarda ise 1 metreyi buldu. Çameli Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun kar yağışının saatlerdir devam ettiği ilçede her hangi bir olumsuzluğu yaşanmaması için seferber oldu.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Şube Müdürlüğü ve diğer birimlerle birlikte çalışmaların devam ettiğini belirterek; “Kış döneminde ilçe sınırları içinde Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Karayolları kendi görev alanı içinde çalışmalarını yürütüyor. Tuzla Beli ve Kırkbudak mevkii gibi yüksek mevkilerin geçiş noktalarında kış mevsiminin olumsuz yöndeki etkilerinin azaltılması ve aksamaya meydan vermemek için karayolları ekiplerinle ve güvenlik güçleri tam koordinasyon içinde çalışacağız” dedi.
Başkan Arslan, Çameli’nde kış aylarının sert ve uzun geçtiğini ancak belediye olarak ulaşımın etkin, güvenli ve seri olması için her türlü tedbirlerin aldıklarını sözlerine ekledi.
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Çameli'de Bereket Taştı: Gölet İlk Kez Tam Kapasiteye Ulaştı
Çameli'de Bereket Taştı: Gölet İlk Kez Tam Kapasiteye Ulaştı
Paşaderesi'nden Gelen Su, Çameli Ovası'na Yeniden Hayat Olacak
Paşaderesi'nden Gelen Su, Çameli Ovası'na Yeniden Hayat Olacak
Çameli Belediyesi yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Çameli Belediyesi yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Devrilen traktör sürücüsü itfaiye tarafından kurtarıldı
Devrilen traktör sürücüsü itfaiye tarafından kurtarıldı
Denizli Valiliği'nden özel araç uyarısı
Denizli Valiliği'nden özel araç uyarısı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim