Denizli'den ve çevre ilçelerinden özellikle Çameli Pazarını tercih ettiklerini dile getiren vatandaşlar da, fiyatları uygun bulduklarını belirterek, satın aldıkları cevizleri kırarak pasta, kek ve baklava ile bazı yemeklerde kullandıklarını, ayrıca ceviz reçeli yaptıklarını, bunun yanında çayın yanında da bolca tükettiklerini söyledi.Ayrıca Eş,dost ve akrabalarında Çameli Fasulyesinin ve cevizin lezzetini bildiğinden dolayı fazlaca alıyoruz dediFASULYE FASULYE OLALI BÖYLE İLGİ GÖRMEDİÇameli fasulyenin protein ve sağlık açısından oldukça zengin olduğuna dikkat çeken. Fasulye üreticileri Erken pişme özelliği ve lezzeti ile çok beğeni toplamaktadır. Normal şartlarda en fazla 20 dakika içerisinde pişmektedir. Çok lezzetli olduğu için severek tüketilmektedir. Yapısı yuvarlak ve dolgundur.Tüketiciler tarafından lezzetin çok iyi olması, üretim sezonu geldiğinde ürünlerimiz pazara bile inmesine gerek kalmadan satılıyor Üreticiler yoğun talebi karşılamak için her gecen yıl daha fazla alanlarda üretime yöneliyor" dedi.
Çameli
18 Ekim 2019 - 19:07
ÇAMELİ PAZARININ GÖZDESİ CEVİZ VE FASULYE
Çameli pazarında vatandaşların bu hafta Çameli'nin beyaz incisi fasulyeyi dondurucuya atma telaşı vardı. Sofraların kış için aranan lezzeti olan fasulye ve cevize pazarda yoğun ilgi vardı.
Çameli
18 Ekim 2019 - 19:07