• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Çavuşoğlu'ndan Zeybekci ve Subaşıoğlu'na Siyasî Tokat: "Biri Videocu, Diğeri Mazide Mahsur; 2034'e Kadar Sabredin!"
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 17 Haziran 2025 - 17:44

Çavuşoğlu'ndan Zeybekci ve Subaşıoğlu'na Siyasî Tokat: "Biri Videocu, Diğeri Mazide Mahsur; 2034'e Kadar Sabredin!"

DENİZLİ BŞB
17 Haziran 2025 - 17:44
3 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Çavuşoğlu’ndan Zeybekci ve Subaşıoğlu’na Siyasî Tokat: “Biri Videocu, Diğeri Mazide Mahsur; 2034’e Kadar Sabredin!”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, AKP cephesinden gelen sığ eleştirilere öyle bir yanıt verdi ki, meclis salonu siyasi tarih dersi gibi yankılandı. Adeta kalemi kılıç gibi kuşanan Çavuşoğlu; Zeybekci’ye “Mazideki gölgenden çıkamadın” dedi, Subaşıoğlu’na ise “Kamerayla değil, icraatla konuşulur bu şehirde” mesajını gönderdi.

“Subaşıoğlu'nun Videosu da Boş, Sözü de”

AKP İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun, iptal edilen Kızılordu konseri üzerinden belediyeye yönelttiği eleştirilerle ilgili konuşan Çavuşoğlu, “Şovla siyaset yapmaya çalışanlar bu şehirde artık hükmünü yitirdi. Videoyla algı kurmaya çalışan arkadaşlara tavsiyem; kameralardan önce kasaya baksınlar. Biz kasaya bereket getirdik, onlar borç ve yolsuzluk dosyaları bırakmışlar. Belediyeyi zarara uğratmadık çünkü biz alışık değiliz milletin parasını çaldıktan sonra halka nutuk atmaya” dedi.

“Zeybekci’ye Maziden Sesleniş: Yakışma Meselesini Halk Bitirdi!”

Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin “Denizli’ye yakışmıyor” sözlerine de meydan okuyan Çavuşoğlu, şu sözlerle taş gibi cevap verdi:

“Ben yakışmıyorsam eyvallah. Ama belediyenin personelini kendi şirketinde çalıştıran, demirini çalan, danışmanına özel işyeri yaptıran adama göz yumanlar yakışıyorsa, bu şehir zaten 31 Mart’ta kararını verdi. Sayın Zeybekci hâlâ eski günlerin hatırına konuşuyor ama millet geçmişin hatırını değil, geleceğin hesabını yapıyor. Yakışıp yakışmama meselesini çoktan halletti bu halk!”

“Kamera Meraklısı Başkan ve Mazide Yaşayan Yardımcıya: Bu Şehir Sizle Zaman Kaybetmez”

Çavuşoğlu konuşmasında şu ifadeleri de kullandı:

“Subaşıoğlu’nun elindeki kamerayı alın, geriye sadece alkış bekleyen bir figür kalır. Oysa biz bu şehre hizmet ederken kamerayı değil halkı izliyoruz. Zeybekci ise hâlâ 2014’ün hayaliyle 2034’e göz dikmiş. İkisine de söyleyeyim: Bu şehir artık geçmişin palavralarına değil, bugünün gerçeklerine bakıyor.”

“Çalınan Billboardlardan, Uyuyan Yargıya”

Belediyeye devredilen billboardlardaki usulsüzlükleri bir kez daha gündeme taşıyan Çavuşoğlu, “Hem içinden çalmışlar hem dışından. Hem sistemden yürütmüşler hem sessiz kalmışlar. Biz ne yaptık? Kapıları mühürledik, halkın parasını çetelere kaptırmadık. Ama bir yıldır uyuyan bir sistem var. Biz suç duyurusunu yapıyoruz, onlar bakıyor. Yargı mı tatile çıktı, adalet mi fişi çekti, onu yakında açıklayacağım” diyerek sistemdeki tıkanıklığı da gündeme taşıdı.

20 Suç Duyurusu Var, Yargı Uyuyor

CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, göreve geldiğinden bu yana tespit ettikleri usulsüzlükler ve yolsuzluklarla ilgili 20’ye yakın suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Ancak Çavuşoğlu'na göre bu dosyalar ya tozlu raflarda bekletiliyor ya da birileri üstünü örtmeye çalışıyor.

“Evrak çalan da var, danışmanına bina yaptıran da, belediyenin personelini kendi şirketinde çalıştıran da. Hepsiyle ilgili suç duyurumuz var. Ama ne oluyor? Dosyalar mahkeme salonlarında değil, derin uykularda bekliyor. Biz anlatmaktan yorulmadık ama sistem hala uyuyor. Uyandıracağız! Gerekirse megafonla bağıra bağıra uyandıracağız!”

Başkan, bu suç duyurularının detaylarının yer aldığı dosyaları önümüzdeki haftalarda kamuoyuna açıklayacağını da duyurarak, yargıya şu net mesajı gönderdi:

“Siz soruşturmayı başlatmadıkça, bu halk size adalet diye inanmayacak. Bugüne kadar kimin neyi nasıl götürdüğünü tek tek açıklayacağız. Artık susmak yok, bu şehir suskunluğun bedelini çok ödedi!”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Büyükşehir 53 taşınmazın kiralama ihalesini canlı yayınladı
Büyükşehir 53 taşınmazın kiralama ihalesini canlı yayınladı
Büyükşehir'den yaz akşamlarına nostaljik dokunuş
Büyükşehir'den yaz akşamlarına nostaljik dokunuş
Denizli Büyükşehir'in gönüllü ekibi artık Türkiye'nin afetlerinde görev alacak
Denizli Büyükşehir'in gönüllü ekibi artık Türkiye'nin afetlerinde görev alacak
Canlı Yayınla Gerçekleştirilecek: Denizli Büyükşehir Belediyesi 53 İş Yerini İhaleyle Kiraya Verecek
Canlı Yayınla Gerçekleştirilecek: Denizli Büyükşehir Belediyesi 53 İş Yerini İhaleyle Kiraya Verecek
Başkan Çavuşoğlu: 'Teleferiği Yakardım, Yine de Açmazdım!
Başkan Çavuşoğlu: 'Teleferiği Yakardım, Yine de Açmazdım!

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim