• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Cumhuriyet Halk Partisi
  3. CHP'den Olağanüstü Kurultay kararı
Cumhuriyet Halk Partisi
Yayınlanma: 05 Ağustos 2024 - 11:03

CHP'den Olağanüstü Kurultay kararı

Cumhuriyet Halk Partisi
05 Ağustos 2024 - 11:03
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
CHP'den Olağanüstü Kurultay kararı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 6-9 Eylül tarihlerinde tüzük ve program değişikliklerini gündemine alarak olağanüstü kurultay düzenleyecek. Parti Meclisi'nin kararı doğrultusunda kurultay hazırlıkları hızla başlatıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başkanlık ettiği Parti Meclisi toplantısında, olağanüstü kurultayın 6-9 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilmesine karar verildi. Kurultayda, partinin tüzüğü ve programında önemli değişiklikler yapılması hedefleniyor. Parti Meclisi üyeleri, Meclis Grubu ve İl Başkanları, Sivas Kongresi'nin 105'inci yıl dönümü olan 4 Eylül’de Sivas’ta sembolik bir açılış gerçekleştirecek. Kurultay, 6 Eylül’de Ankara’da resmi olarak başlayacak ve 9 Eylül’e kadar sürecek.

Özgür Özel'den Kurultay Açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kurultay kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Partimizin tüzüğünde ve programında gerekli değişiklikleri hayata geçirmek amacıyla olağanüstü kurultayı toplama kararı aldık. Bu adım, partimizin daha etkin ve dinamik bir yapıya kavuşması için hayati önem taşıyor,” dedi.

Can Atalay İçin Olağanüstü Meclis Toplantısı

Toplantıda ayrıca, Hatay Milletvekili Can Atalay’ın durumu ele alındı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 14 Ağustos’ta olağanüstü toplantıya çağrılması kararlaştırıldı. Bu doğrultuda, en yüksek imza sayısıyla başvuru yapılması için TBMM'deki siyasi partilerle görüşmeler yapılacak ve toplantı başvurusunun diğer parti temsilcilerinin katılımıyla Meclis Başkanlığına sunulması planlanıyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
CHP Denizli'den Ortak Basın Açıklaması,
CHP Denizli'den Ortak Basın Açıklaması, "Kurtuluş Yok Tek Başına"
Çavuşoğlu'ndan Ankara'ya Açık Uyarı:
Çavuşoğlu'ndan Ankara'ya Açık Uyarı: "Bu Şehirde Nefes Aldırmayız"
Horzum'dan Görevden Alma Kararına Rest:
Horzum'dan Görevden Alma Kararına Rest: "Bu Örgüt Teslim Olmaz,Bu Kale Geçilmez!"
Başkan Horzum'dan Hamle: Görevden Alma Kararı Sonrası Bina İçinde Yeni Strateji
Başkan Horzum'dan Hamle: Görevden Alma Kararı Sonrası Bina İçinde Yeni Strateji
Denizli’de kaybolan hayvanlar Aydın’da bulundu
Denizli’de kaybolan hayvanlar Aydın’da bulundu

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim