• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Cumhuriyet Halk Partisi
  3. CHP Denizli İl Başkanı Çavuşoğlu Pamukkale zammına tepki gösterdi
Cumhuriyet Halk Partisi
Yayınlanma: 08 Şubat 2021 - 12:04

CHP Denizli İl Başkanı Çavuşoğlu Pamukkale zammına tepki gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale’ye girişin ücretlerine yapılan zamma tepki göstererek Denizlililer için girişin ücretsiz olması gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi
08 Şubat 2021 - 12:04
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
CHP Denizli İl Başkanı Çavuşoğlu Pamukkale zammına tepki gösterdi
2021 için müze ve ören yerleri giriş ücretlerine yüzde 20 zam yapılmasına tepki gösteren Bülent Nuri Çavuşoğlu “Pandemi döneminden en çok etkilenen sektörlerden birisi turizm sektörüyken müze ve ören yerleri giriş ücretlerine zam yapmak sektörün içinde bulunduğu krizi daha da derinleştirmek ve Denizlili vatandaşların yanı başındaki dünya harikasına uzaktan bakmaya devam etmesi demektir. Türkiye’de her şey halkın sırtına yüklenmeye devam ediyor.Memleketindeki dünya harikasını görebilmesi için 110 TL ödemesi isteniyor. Bırakın ailecek gitmeyi tek kişinin gitmesi bile bir hayal artık" dedi.
Dünyası mirası ve doğa harikası Pamukkale’ye Denizlililerin giriş ücretlerinin yüksekliği nedeniyle 10-15  yıldır gidemediğini ifade eden Çavuşoğlu, “Devlet, halktan neredeyse aldığı nefes için bile vergi alırken salgında bile gerekli yardımı yapamıyor. Gazetelerde alım gücü iyice düşen halkla dalga geçiliyor, 'az alışveriş nasıl yapılır' hakkında taktikler veriliyor. Pazar arabası dolduramayan, marketten tane ile sebze meyve satın alan, pandemide işsizliğe mahkum ettiğiniz insanlarla dalga geçmeyi bırakın artık! Pamukkale, 20 yıl önce yurttaşlarımızın hafta sonlarını piknik ve havuzlara girerek vakit geçirdikleri, şehir dışından gelen misafirlerini gezdirebildikleri çok güzel bir yerdi. Herkes hafta sonu oraya koşar, yorgunluğunu atardı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Denizlileri cezalandırmaktan vazgeçmelidir. Pamukkale bizimdir, Denizli halkınındır. İlimizde yaşayan vatandaşlarımız Beyaz Cennete bedava girmelidir. Denizlililer için giriş ücretsiz olmalıdır ” diye konuştu.
 
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
CHP'de Disiplin Gündemi: Ali Osman Horzum'un İtirazı Reddedildi
CHP'de Disiplin Gündemi: Ali Osman Horzum'un İtirazı Reddedildi
CHP Denizli'den Ortak Basın Açıklaması,
CHP Denizli'den Ortak Basın Açıklaması, "Kurtuluş Yok Tek Başına"
Çavuşoğlu'ndan Ankara'ya Açık Uyarı:
Çavuşoğlu'ndan Ankara'ya Açık Uyarı: "Bu Şehirde Nefes Aldırmayız"
Horzum'dan Görevden Alma Kararına Rest:
Horzum'dan Görevden Alma Kararına Rest: "Bu Örgüt Teslim Olmaz,Bu Kale Geçilmez!"
Gedik Piliç, 2021’de de ‘Mutfağın Gediklisi’ olacak
Gedik Piliç, 2021’de de ‘Mutfağın Gediklisi’ olacak

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim