• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Genel
  3. ÇOCUK ŞENLİĞİ SONA ERDİ
Genel
Yayınlanma: 21 Mayıs 2018 - 13:06

ÇOCUK ŞENLİĞİ SONA ERDİ

Denizli’de 60 bin çocuk gönüllerince eğlendi

Genel
21 Mayıs 2018 - 13:06
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
ÇOCUK ŞENLİĞİ SONA ERDİ
 Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğinde 60 bin çocuk gönüllerince eğlendi.  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukları sanal dünyadan uzaklaştırarak geleneksel oyunlar ve gerçek arkadaşlarla buluşturduklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Türkiye'nin en büyük çocuk şenliği tamamlandı. Bugüne kadar yüz binlerce çocuğu ağırlayan çocuk şenliğine bu yıl kent genelindeki 60 bin çocuk katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği şenlikte çocuklar animatörler eşliğinde gönüllerince eğlendi. Çuval yarışı, ip çekme, can gibi geleneksel oyunlar oynayan çocuklar şişme oyun parklarında doyasıya eğlenme imkanı buldu. Gün boyunca arkadaşları ile eğlenen öğrenciler günün sonunda öğretmenleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi, çocuklara ayrıca şenliğe özel tişört hediye edildi.

"ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuk şenliğini kent merkezi ile birlikte tüm ilçelerde düzenlediklerini söyledi. Başkan Osman Zolan, “Çocuklar bizim geleceğimiz, onlar bizim her şeyimiz. Onları geçmişteki geleneksel oyunlarımızla buluşturmak ve tanıştırmak istedik. Çocuklarımızı sanal dünyadan, gerçek olmayan oyunlardan kopararak, gerçek hayattaki oyunlarla ve gerçek arkadaşlarıyla buluşturduk. Birlikte güzel, hoş vakit geçirmelerini, evlerine güzel anılarla dönmelerini sağladık. Şenliğimize emek veren, katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Çameli'de Gökyüzünden Yağan Buz Üreticinin Umudunu Kırdı
Çameli'de Gökyüzünden Yağan Buz Üreticinin Umudunu Kırdı
Cengiz Bektaş Şiir Ödülü İçin Başvurular Başlıyor
Cengiz Bektaş Şiir Ödülü İçin Başvurular Başlıyor
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına Mustafa Akbulut Atandı
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına Mustafa Akbulut Atandı
Uçaklı Fakülte'de sorular büyüyor: Neden hâlâ kazma vurulmadı?
Uçaklı Fakülte'de sorular büyüyor: Neden hâlâ kazma vurulmadı?
MEKİK’İ İBANOĞLU UĞURLADI
MEKİK’İ İBANOĞLU UĞURLADI

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim