• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Çocukları ve kardeşiyle ölümden dönen kadın uzaklaştırmanın ardından boşanma kararı aldı
Asayiş
Yayınlanma: 31 Ocak 2024 - 12:30

Çocukları ve kardeşiyle ölümden dönen kadın uzaklaştırmanın ardından boşanma kararı aldı

Asayiş
31 Ocak 2024 - 12:30
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Çocukları ve kardeşiyle ölümden dönen kadın uzaklaştırmanın ardından boşanma kararı aldı

Denizli’de telefonda tartıştığı eşinin bulunduğu eve giden alkollü koca, eşinin kapıyı açmaması üzerine tüfekle ateş açtı. Eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran kadın, tutuklama haberinin ardından boşanma davası açtı.
Olay, geçtiğimiz günlerde Pamukkale ilçesi Siteler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 14 yıllık evli olan Sinem ve Süleyman Ü. çifti, İzmir’e gitme kararı aldı. Gezmek maksadıyla İzmir’e gidecek olan çift, iki çocuklarını da ailelerine bırakmak istedi. Annesinin evinde giden Sinem Ü., çocuklarını uyuttuktan sonra eşini arayarak evden ayrılacaktı. O sırada kendisini telefonla arayan eşiyle tartışmaya başladı. Bir süre sonra ise Süleyman Ü., 20 PV 341 plakalı motosikletiyle tartıştığı eşinin annesinin evine geldi. Burada eşiyle tartışmayı sürdüren şahıs, çaldığı kapının açılmamasına öfkelendi. Yanında bulunan tüfekle kapıya defalarca ateş açarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, evde iki çocuğu ve kardeşi ile mahsur kalan kadını kurtarmak için itfaiye talep etti. Açılan ateş sonucu açılamayan kapıyı itfaiye ekipleri kırarak açtı. Elindeki tüfeği başka bir otomobile bıraktığı belirlenen şahsın olay yerinden yaya olarak kaçtığı öğrenildi.

Eşinden şikayetçi olarak uzaklaştırma kararı aldırdı, ardından boşanma davası açtı
Polis merkezine giderek eşi hakkında şikayetçi olan Sinem Ü. ise can güvenliğinden endişe duyarak uzaklaştırma kararı aldırttı. Polis ekipleri tarafından her yerde aranan Süleyman Ü. ise Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Süleyman Ü. ise tutuklandı. Eşinin yakalanmasının ardından Sinem Ü.'nün avukatı aracılığıyla boşanma davası açtığı öğrenildi. Ayrıca Süleyman Ü.’nün yaralama, tehdit, hırsızlık gibi suçlardan 30 farklı suç kaydı olduğu öğrenildi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Devrilen traktörün üzerinden yola savrulan genç kadın hayatını kaybetti
Devrilen traktörün üzerinden yola savrulan genç kadın hayatını kaybetti
Denizli'de otomobil ortalığı savaş alanına çevirdi: 5 araç hasar gördü
Denizli'de otomobil ortalığı savaş alanına çevirdi: 5 araç hasar gördü
ACIPAYAM’DA FECİ KAZA: ELEKTRİKLİ BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ
ACIPAYAM’DA FECİ KAZA: ELEKTRİKLİ BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ
Direksiyon Başında Bayıldı, Tırı Akaryakıt İstasyonuna Girdi
Direksiyon Başında Bayıldı, Tırı Akaryakıt İstasyonuna Girdi
Denizli'de Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi protesto edildi
Denizli'de Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi protesto edildi

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim