• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Adalet ve Kalkınma Partisi
  3. Cumhur İttifakı Tek Ses, Tek Yürek
Adalet ve Kalkınma Partisi
Yayınlanma: 15 Nisan 2023 - 16:46

Cumhur İttifakı Tek Ses, Tek Yürek

Adalet ve Kalkınma Partisi
15 Nisan 2023 - 16:46
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Cumhur İttifakı Tek Ses, Tek Yürek

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nın inşası ve başlangıcı için Cumhur İttifakı'nın büyük bir zafere imza atacağını belirterek, "Tek ses, tek yüreğiz" dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13. Cumhurbaşkanı olarak seçileceğine yürekten inandığını kaydeden AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli'de Cumhur İttifakı'nın kardeşlik hukuku ile el ele, gönül gönüle gayret ettiğini ifade etti. Cumhur İttifakı çatısı altında yer alan Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi ile seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açıklayan HÜDAPAR Denizli İl Teşkilatlarını ziyaret eden Başkan Güngör,  birlik ve beraberlik mesajı verdi. MHP,  BBP, YRP ile HÜDAPAR Denizli İl Teşkilatları birlikte Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun bir şekilde Denizli'de birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir uyumla çalıştıklarına dikkati çeken Başkan Güngör, "Cumhur İttifakı olarak tek ses, tek yüreğiz. Ülkemize önemli hizmet ve vizyon projeler kazandırmayı sürdürecek, milletimizin teveccühüne mazhar olmak için tüm kadrolarımızla Allah’ın izniyle bir kez daha 14 Mayıs'ta çok büyük bir zafere daha imza atacağız." diye konuştu.

 

"Cumhur İttifakı istikrardır"

Türkiye’nin bekası ve milletin refahı için Turkiye Yüzyılı hedeflerine kararlılıkla yürüyeceklerini ifade eden Başkan Güngör,  "Birlik ve beraberliğimizle, ülkemizi yüceltmeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı, Orta Asya’dan Afrika’ya, Kafkaslar’dan Balkanlara kadar tüm mazlumların ümididir. Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir, istikrardır, istikbaldir. Tüm vatandaşlarımız bir kez daha istikrara, doğru zamanda doğru adama yönelecektir" dedi. 

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
AK Parti Denizli İl Başkanı Subaşıoğlu'nun Annesi Hayatını Kaybetti
AK Parti Denizli İl Başkanı Subaşıoğlu'nun Annesi Hayatını Kaybetti
Baklan Tarım Lise'sinde kullanılması gereken hibe profil demirler, eski AKP İlçe başkanının çiftliğinde mi kullanıldı?
Baklan Tarım Lise'sinde kullanılması gereken hibe profil demirler, eski AKP İlçe başkanının çiftliğinde mi kullanıldı?
Eski Başkan Gürlesin Yargı Önünde: Pamukkale Belediyesi’nde “çifte ödeme” skandalı mahkemelik oldu
Eski Başkan Gürlesin Yargı Önünde: Pamukkale Belediyesi’nde “çifte ödeme” skandalı mahkemelik oldu
Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Yönetiminden İstifa Etti
Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Yönetiminden İstifa Etti
İyi parti Denizli milletvekili adayı Kadir Tatık, özel çocuklarla iftarda buluştu!
İyi parti Denizli milletvekili adayı Kadir Tatık, özel çocuklarla iftarda buluştu!

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim