• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlispor'a Gayri Resmi Verilen 5 Otoparkı Geri Aldı
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 16 Mayıs 2024 - 22:29
Güncelleme: 17 Mayıs 2024 - 13:01

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlispor'a Gayri Resmi Verilen 5 Otoparkı Geri Aldı

DENİZLİ BŞB
16 Mayıs 2024 - 22:29
Güncelleme: 17 Mayıs 2024 - 13:01
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlispor'a Gayri Resmi Verilen 5 Otoparkı Geri Aldı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlispor'a gayri resmi olarak verilen 5 otoparkı geri aldı. Meclis'ten oy birliğiyle geçen kararın ardından Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, konuyla ilgili yaptığı konuşmada, "Bu otoparklar yıllardan beri gayri resmi olarak verilmiş durumdaydı. Ancak, ne kaydı var ne küreği var" dedi. 

Başkan Çavuşoğlu, "Bugün itibariyle Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, Denizlispor'a gayri resmi olarak verilen 5 otoparkın geri alınması kararını oy birliğiyle Meclis'te aldık. Bu otoparklar yıllardan beri gayri resmi olarak verilmiş durumdaydı. Ancak, ne kaydı var ne küreği var. Bizim, Denizli'nin kaynaklarını, mal varlığını, kamu alanlarını gayri resmi olarak dağıtmamız mümkün değil. Bu konuda hukuki, etik ve ahlaki bir sorumluluğumuz var. Ben, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu sorumluluğun bilincindeyim. Bu kararı alırken Denizlispor'a buraların tekrar verilmeyeceği anlamına gelmesin. Ancak resmi olarak, kayıtsız küreksiz değil. Şimdiye kadar aldım-verdim usulüyle verilmiş. Ben resmi olmayan hiçbir şey yapmam. Buraları kim işletir, ne kadar para kazanılır, hiçbir bilgi yok. Bakkal olsa bile yine bir defter, kayıt tutulur. Burada hiçbir bilgi ve belge yok.

Denizlispor, Denizli'nin gururudur, başımızın tacıdır. Ancak, Denizlispor'a gayri resmi olarak bir şey verme hakkımız da yoktur, böyle bir ahlaki duruşumuz da yoktur. Bugün aldığımız kararla, Denizli'nin kamu mallarının korunması ve adaletin sağlanması adına önemli bir adım attık. Bu kararın Denizli'mize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Dünya çizgileri sergisi 2 Temmuz'a kadar açık kalacak
Dünya çizgileri sergisi 2 Temmuz'a kadar açık kalacak
Büyükşehir DESKİ'den Bekilli'ye 28,5 milyon TL'lik yatırım
Büyükşehir DESKİ'den Bekilli'ye 28,5 milyon TL'lik yatırım
Çal Karası Sempozyumu, Çal'ın bağcılık mirasını bilim, kültür ve turizm ekseninde buluşturdu
Çal Karası Sempozyumu, Çal'ın bağcılık mirasını bilim, kültür ve turizm ekseninde buluşturdu
Çamlık Kent Ormanında doğa ve huzur dolu buluşma
Çamlık Kent Ormanında doğa ve huzur dolu buluşma
Denizlispor’un borcu 430 milyon lira olarak açıklandı
Denizlispor’un borcu 430 milyon lira olarak açıklandı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim