• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Denizli Büyükşehir ekipleri 36 cana umut oldu
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 22 Şubat 2023 - 12:59

Denizli Büyükşehir ekipleri 36 cana umut oldu

DENİZLİ BŞB
22 Şubat 2023 - 12:59
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizli Büyükşehir ekipleri 36 cana umut oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından arama kurtarma faaliyetlerine destek olmak için Hatay’da gece gündüz çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye arama-kurtarma ekipleri deprem bölgesinden döndü. 112 personel, 14 araç ile 12 ayrı enkazdan 36 canı kurtaran Büyükşehir İtfaiye ekipleri bölgede çalışmaları ile büyük takdir topladı.

Türkiye’yi derinden sarsan asrın afetinin hemen ardından arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için afet bölgesine giden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye arama-kurtarma ekipleri Hatay’da gerçekleştirdiği arama kurtarma faaliyetlerini tamamlayarak Denizli’ye döndü. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm imkânlarını seferber eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, AFAD koordinasyonunda Hatay’da görevlendirilmesinin ardından Büyükşehir İtfaiye ekipleri depremin ilk gününden itibaren 112 personel, 14 araç ile 12 ayrı enkazdan 36 canı enkazdan kurtararak yaşama tutunmalarını sağladı. Bölgede özverili ve fedakâr çalışmaları ile büyük takdir toplayan Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri ayrıca 5 evcil can dostu da enkazların arasından sağ şekilde çıkarmayı başardı. Hatay’ın Antakya ilçesinde arama kurtarma faaliyetlerini tamamlayan ekipler, AFAD koordinasyonunda İskenderun ilçesinde yangın güvenliğinin sağlanması amacıyla nöbetçi ekipleriyle bölgede çalışmalarına devam ediyor.

“Yol arkadaşlarımdan Allah razı olsun”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan arama kurtarma faaliyetlerinde canla başla çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile gurur duyduklarını söyledi. Bölgede çalışmalarına tanık olduğunu ve sık sık Büyükşehir İtfaiye ekibi bir araya geldiklerini vurgulayan Başkan Zolan, can kurtarmak için gece gündüz gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederek, “Gerçekten çok büyük bir felaket yaşandı. Haberi alır almaz deprem bölgesine gönüllü bir şekilde giden yol arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Onlarla gurur duyuyorum” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli Büyükşehir’de sanat dolu bir hafta
Denizli Büyükşehir’de sanat dolu bir hafta
Çavuşoğlu:
Çavuşoğlu: "Şehrin kaynaklarını çocuklarımız için seferber ediyoruz"
Küçük başkandan büyük mesaj:
Küçük başkandan büyük mesaj: "Cumhuriyet bize emanet"
Başkan Çavuşoğlu’ndan 23 Nisan mesajı
Başkan Çavuşoğlu’ndan 23 Nisan mesajı
Denizli kekik yağı ihracatından 60 milyon dolar kazandı
Denizli kekik yağı ihracatından 60 milyon dolar kazandı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim