Denizli’nin Pamukkale ilçesinde alkollü bir sürücünün kontrolündeki otomobil, park etmeye çalışan bir kamyonete çarptı.

Kazada sürücünün 17 yaşındaki oğlu yaşamını yitirirken, aralarında bir bebek de bulunan dört kişi yaralandı.

Feci Kaza Can Aldı
Kaza, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Egeli (40) yönetimindeki 07 FEB 53 plakalı otomobil, seyir halindeyken, Süleyman Torga’nın kullandığı 48 ANA 517 plakalı kamyonete hızla çarptı. Park etmeye çalışan kamyonete arkadan gelen otomobilin çarpmasıyla her iki araç da hurdaya döndü.
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, kamyonette bulunan sürücü Süleyman Torga ile 4 yaşındaki çocuğunu ve henüz 3 aylık bebeğini ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Alkollü Sürücünün Oğlu Olay Yerinde Can Verdi
Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobil sürücüsü Mehmet Egeli’nin alkollü olduğu belirlendi. Otomobilin ön yolcu koltuğunda oturan 17 yaşındaki Kadir Egeli ise çarpışmanın etkisiyle araç içinde sıkışarak ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Kadir’in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.
İtfaiye ekipleri, genç çocuğun cansız bedenini sıkıştığı yerden büyük uğraşlar sonucu çıkararak Adli Tıp Kurumu Morgu’na sevk etti.
Pamukkale’de yaşanan bu feci kaza, alkollü sürücülerin trafikte yarattığı büyük tehlikeyi bir kez daha gözler önüne serdi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.








