• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Denizli'de intihar eden üniversiteli gencin siyanür içtiği iddiası
Asayiş
Yayınlanma: 12 Ekim 2019 - 11:14

Denizli'de intihar eden üniversiteli gencin siyanür içtiği iddiası

Denizli’de 22 yaşındaki üniversiteli gencin kaldığı apart dairesinde siyanür içerek intihar ettiği ileri sürüldü. Gencin siyanür içerek intihar ettiği iddiası üzerine olay yerine AFAD’a bağlı özel teçhizatlı Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Savunma (KBRN) ekipleri sevk edildi. Gencin cenazesini KBRN ekipleri çıkardı.

Asayiş
12 Ekim 2019 - 11:14
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizli’de intihar eden üniversiteli gencin siyanür içtiği iddiası
Olay, sabaha karşı Pamukkale ilçesi Yunus Emre Mahallesi, Yunus Emre Caddesi üzerindeki apartta meydana geldi.
İddialara göre, akşam saatlerinde Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü ikinci öğretim öğrencisi E.C.A (22) isimli çocuklarından haber alamayan ailesi durumu birlikte kaldığı ev arkadaşına bildirerek yardım istedi. Bunun üzerine gencin şehir dışında olan ev arkadaşı apart yetkililerini arayıp durumu anlatarak daireye bakmalarını istedi. Ancak apart çalışanları gencin dairesinden koku geldiğini hissedince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri dairede gelen kokunun kimyasal olabileceğini düşünerek zehirlenme tehlikesine karşı içeri girmedi ve içeri girişleri de yasakladı. Sonrasında ise durum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bildirildi. Ardından bu defa bölgeye özel teçhizatlı KBRN ekipleri gönderildi. Olayın gerçekleştiği aparta gelen ekipler oksijen maskeleri ve özel kıyafetleri ile gerekli güvenlik önlemlerini alarak daireye girip E.C.A'nın cesedini özel bir ceset torbasına sarıp tabuta koyarak çıkardı.

Gencin siyanüre nasıl ulaştığı belirsizliğini koruyor
Gencin cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Yapılan ilk belirlemelerde E.C.A'nın siyanür içerek intihar ettiği öne sürülürken, gencin siyanüre nasıl ulaştığı ise polis tarafından başlatılan soruşturma sonrasında belli olacak.
Öte yandan, KBRN ekipleri bölgede siyanür ölçümleri yaparken incelemeler yaklaşık 2 saat sürdü.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.



ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Asmalıevler Yasta: Muhtar Zeki Çacur Hayatını Kaybetti
Asmalıevler Yasta: Muhtar Zeki Çacur Hayatını Kaybetti
İş İnsanı Mehmet Çaput Evinde Hayatını Kaybetti
İş İnsanı Mehmet Çaput Evinde Hayatını Kaybetti
Denizli'de kuyuya düşen keçileri itfaiye kurtardı
Denizli'de kuyuya düşen keçileri itfaiye kurtardı
Sarayköy’de saman yüklü tır alev alev yandı
Sarayköy’de saman yüklü tır alev alev yandı
CUMHURBAŞKANI YAKINIMIZDIR, ONA GÖRE!
CUMHURBAŞKANI YAKINIMIZDIR, ONA GÖRE!

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim