• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Denizli'de Kan Donduran Olay, 7,5 Aylık Bebeğe Şiddet: Baba İsyan Etti "Bu Çocuğun Adaleti Nerede?"
Asayiş
Yayınlanma: 24 Aralık 2025 - 12:14
Güncelleme: 24 Aralık 2025 - 12:18

Denizli'de Kan Donduran Olay, 7,5 Aylık Bebeğe Şiddet: Baba İsyan Etti "Bu Çocuğun Adaleti Nerede?"

Asayiş
24 Aralık 2025 - 12:14
Güncelleme: 24 Aralık 2025 - 12:18
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizli'de Kan Donduran Olay, 7,5 Aylık Bebeğe Şiddet: Baba İsyan Etti

Denizli’de yaşanan insanlık dışı olayda, annesi ve erkek arkadaşı tarafından darp edildiği iddia edilen 7,5 aylık bebek ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk tetkiklerde bebeğin iç kanama geçirdiği, kafatası ve kaburgalarında çok sayıda kırık bulunduğu belirlendi. Talihsiz bebek devlet korumasına alınırken, anne ve erkek arkadaşı gözaltına alındı.

Antalya’dan Denizli’ye uzanan şiddet zinciri

Edinilen bilgilere göre, Antalya’da Murat Seçen ile 5 yıl süren dini nikahlı birlikteliğini sonlandıran G.B., iki çocuğundan büyüğünü babaannesine bıraktı. 7,5 aylık oğlu U.C.S. ile Denizli’ye gelen G.B., burada bir eğlence mekanında çalışmaya başladı. Aynı iş yerinde tanıştığı H.C.P. ile ilişki yaşamaya başlayan G.B.’nin, olay gecesi erkek arkadaşıyla birlikte eve alkollü şekilde geldiği öne sürüldü.

İddiaya göre, henüz nedeni belirlenemeyen bir tartışma sırasında 7,5 aylık bebek U.C.S. darp edildi. Bebeğin fenalaşması üzerine anne ve erkek arkadaşı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne başvurdu. Hastane görevlilerine bebeğin “merdivenden düştüğü” söylendi.

Gerçek hastanede ortaya çıktı

Ancak hastane polislerinin durumu şüpheli bulması üzerine gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Bir süre sonra anne G.B., polis ekiplerine verdiği ifadede çocuğun erkek arkadaşı tarafından darp edildiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Bunun üzerine G.B. ve H.C.P. gözaltına alındı.

Hastanede yapılan ayrıntılı incelemelerde bebeğin kafatasında ve kaburgalarında kırıklar olduğu, ayrıca hayati risk taşıyan iç kanama geçirdiği tespit edildi. U.C.S.’nin yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet korumasına alındı.

Baba Denizli’ye koştu: “Çocuğumu görmek istiyorum”

Olayı Antalya’da öğrenen baba Murat Seçen, apar topar Denizli’ye geldi. Ancak bebeğin devlet korumasında olması nedeniyle çocuğunu göremediğini belirten Seçen, yaşadıklarına isyan etti.

“Çocuğum daha 7,5 aylık. Kafatası kırık, kaburgaları kırık, iç kanaması var. Benim bu olayla hiçbir ilgim yok ama ceza bana kesiliyor. Çocuğum devlet korumasına alınıyor ve göremiyorum. Velayetini almak istiyorum. Bir çocuğuma bakıyorum, ikincisine de bakarım. Adaletin yerini bulmasını istiyorum” dedi.

Aileden sert tepki: “Bunu yapanlar en ağır cezayı alsın”

Bebeğin babaannesi Satı Tör de yaşananlara tepki göstererek, “Torunum yoğun bakımda ama göremiyoruz. Daha 7,5 aylık bir bebek bu. Bunu yapan kim varsa en ağır şekilde cezalandırılsın. Torunuma ben bakmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülürken, kamuoyu bebek U.C.S.’nin yaşam mücadelesinden gelecek iyi haberi bekliyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli-Manisa Yolunda Korkutan Kaza: Tır Bağa Girdi, Şaha Kalktı
Denizli-Manisa Yolunda Korkutan Kaza: Tır Bağa Girdi, Şaha Kalktı
Baklan Yasta: 25 Yaşındaki Muhammet Beşparmakkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı
Baklan Yasta: 25 Yaşındaki Muhammet Beşparmakkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı
Silah kazasında hayatını kaybetti
Silah kazasında hayatını kaybetti
DENİZLİ'DE CEP TELEFONU BATARYASI ELİNDE PATLADI
DENİZLİ'DE CEP TELEFONU BATARYASI ELİNDE PATLADI
İnsanı Yaşatmayan Maaşın Adı Asgari Ücret Olamaz
İnsanı Yaşatmayan Maaşın Adı Asgari Ücret Olamaz

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim