• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Denizli'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşu kutlandı
Genel
Yayınlanma: 10 Nisan 2023 - 12:53

Denizli'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşu kutlandı

Genel
10 Nisan 2023 - 12:53
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizli’de Türk Polis Teşkilatının kuruluşu kutlandı

Denizli’de Türk Polis Teşkilatının 178’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen kutlama programlarında, şehit polisler de unutulmadı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci yıl dönüm nedeniyle Denizli’de çeşitli programlar düzenlendi. Valilik binası önünde çelenk sunmayla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Ardından emniyet mensupları Asri Mezarlık’ta Polis Şehitliğini aile yakınlarıyla beraber ziyaret etti. Zaman zaman aileler duygusal anlar yaşarken, burada okunan duanın ardından şehit mezarlarına, emniyet mensupları tarafından karanfil bırakıldı.
Türk Polis Teşkilatının ülke genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasında, hak ve özgürlüklerin korunmasında 178 yıllık sorumluluk üstlendiğine işaret eden Denizli Valisi Ali Fuat Atik, “2 asra yaklaşan köklü tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi vatandaşlara huzur ve sükûn temin eden Cumhuriyetin kanunlarına ve medeniyet düşmanlarına karşı kullanılan bir kalkan vazifesini üstlenerek aziz milletimizin gönlünde önemli bir yer edinmiştir. Kurulduğu günden bugüne emniyet teşkilatımızın kıymetli mensupları, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için kendi canını hiçe sayarak, mesai mefhumu gözetmeksizin uhdesine almış olduğu vazifeleri hak, hukuk ve vicdan temelinde yerine getirmiş, vatandaş merkezli bir hizmet anlayışıyla hareket etmişlerdir. Bu açıdan polisimiz, milletimizin sevgisini ve güvenini kazanmanın haklı gururunu her daim yaşamaktadır. Çünkü gücünü milletimizin değerlerine vakıf olmasından almakta, milletimizin vicdanının bir parçası olarak hareket etmektedir. Özgürlüğümüzün ve güvenliğimizin teminatı Emniyet Teşkilatımızın dünden bugüne Türk milleti için yaptıklarına bu şanlı teşkilatın mensubu bir babanın evladı olarak şahitlik etmek bizleri gururlandırmakta, ülkemizin geleceğine dönük hedeflerimizi daha ilerilere taşımamıza vesile olmaktadır. Bu açıdan yüce Türk milletinden aldığı güç ve yüksek vazife şuuruyla hareket eden Emniyet Teşkilatımızın milletimizin huzuru ve güveni için daha büyük işler yapacağına inancım tamdır. Ve belirtmek isterim ki suçun ve suçlunun şekil ve mekân değiştirdiği günümüz dünyasında, mücadelesini çağın gerektirdiği etkinlikle ve hukukun emrettiği çerçevede sürdüren Denizli Emniyetinin şehrimizin 'huzurlu bir şehir' olmasında katkısı çok büyüktür. Bu açıdan attığımız her adımda büyük yardımını gördüğümüz emniyet teşkilatımızı daha ileriye taşıyacak proje ve çalışmaları her daim destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz. İlimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen emniyet teşkilatının tüm mensuplarının 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. Kutsal görevlerini ifa ederken şehit düşen kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımızın tüm çalışanlarına görevlerinde üstün başarılar, aileleri ile birlikte huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Çameli'de Gökyüzünden Yağan Buz Üreticinin Umudunu Kırdı
Çameli'de Gökyüzünden Yağan Buz Üreticinin Umudunu Kırdı
Cengiz Bektaş Şiir Ödülü İçin Başvurular Başlıyor
Cengiz Bektaş Şiir Ödülü İçin Başvurular Başlıyor
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına Mustafa Akbulut Atandı
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına Mustafa Akbulut Atandı
Uçaklı Fakülte'de sorular büyüyor: Neden hâlâ kazma vurulmadı?
Uçaklı Fakülte'de sorular büyüyor: Neden hâlâ kazma vurulmadı?
Denizlispor'da Kemal Kılıç dönemi 2 hafta sürdü
Denizlispor'da Kemal Kılıç dönemi 2 hafta sürdü

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim