• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Denizli'de Ürküten Korona Tablosu
Sağlık
Yayınlanma: 30 Ağustos 2020 - 11:00
Güncelleme: 30 Ağustos 2020 - 11:38

Denizli'de Ürküten Korona Tablosu

Denizli’de yeni normalleşme sürecinin başlaması ile semt pazarlarında alınan tedbirler de bir bir sona erdi. Semt pazarlarında vatandaş sosyal mesafe, esnaf ise maske takma kuralını unuttu.

Sağlık
30 Ağustos 2020 - 11:00
Güncelleme: 30 Ağustos 2020 - 11:38
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizli'de Ürküten Korona Tablosu
Denizli’de her gün farklı semtlerde kurulan semt pazarlarında korona virüs tedbirleri hiçe sayılıyor. Her gün onlarca kişi ile yüz yüze gelen pazarcı esnafının büyük çoğunluğu maske kullanmazken, vatandaşların bir kısmı ise maskesiz alışveriş yaparak ürünleri kendi seçip, alışveriş sırasında sosyal mesafe kuralını unutuyor. Maske takmayan bir pazar esnafı kendisini görüntüleyen kameraya el sallarken, kimi esnaf ise bu durumdan şikayetçi olduğunu dile getirdi.



Pandemi sürecinde tedbirlerin daha sıkı olduğunu dile getiren pazar esnafı Osman Bozkurt, “Vatandaşta, pazarcı da korkuyor bundan ve kimde olup olmadığı da belli değil. Pazarlarda daha önce iyi tedbirler alınıyordu ama şimdi o da yok. Pazarların çıkışında mesela dezenfekte oluyordu, şu anda o da yok. Maske takılması zorunlu olduğu halde bazı vatandaşlarda maske yok. Sonuçta bu temas olarak da geçiyor vatandaşa. Sonuçta maske var ama parayı da elliyoruz. Günde 500 kişiyle para alışverişi yapıyoruz sonuçta” dedi.

“Satıcıların da maskeleri yok, mesafe diye bir şey de yok zaten”
Kimsenin kurallara uymadığını dile getiren Betül Kırca ise, “Tedbirlere uyulmuyor ve burada da görüyoruz satıcıların da maskeleri yok, mesafe diye bir şey de yok zaten. Biz kendi korumamızı alıyoruz, elimizde eldivenlerle ve maskelerle. Herkes kendi seçebiliyor ama biz eldivenlerle seçiyoruz” ifadelerini kullandı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Tabip Odası Seçimi Öncesi Prof. Dr. Önem'den Net Çizgi:
Tabip Odası Seçimi Öncesi Prof. Dr. Önem'den Net Çizgi: "Mücadele Edeceğiz"
Denizli Tabip Odası seçimleri öncesi Çağdaş Hekimler Grubu projelerini anlattı
Denizli Tabip Odası seçimleri öncesi Çağdaş Hekimler Grubu projelerini anlattı
Pro. Dr. Gökhan Önem:
Pro. Dr. Gökhan Önem: "Gerçek Tıp Bayramı, Sorunlar Çözülünce Olacak"
Denizli'de İlk: Çağdaş Hekimler Grubu'ndan Asistan Hekim Dr. Fırat Okta Yönetim Kuruluna Aday
Denizli'de İlk: Çağdaş Hekimler Grubu'ndan Asistan Hekim Dr. Fırat Okta Yönetim Kuruluna Aday
ATATÜRK KOKUYORSUN TÜRKİYEM...
ATATÜRK KOKUYORSUN TÜRKİYEM...

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim