• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Denizli'de Yolcu Otobüsü Tıra Çarptı: 1 Ölü, 20 Yaralı
Asayiş
Yayınlanma: 03 Aralık 2024 - 08:34

Denizli'de Yolcu Otobüsü Tıra Çarptı: 1 Ölü, 20 Yaralı

Asayiş
03 Aralık 2024 - 08:34
1 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizli’de Yolcu Otobüsü Tıra Çarptı: 1 Ölü, 20 Yaralı
Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yolcu otobüsüyle tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 20 kişi yaralandı. Büyük korkuya neden olan kazada, otobüsün sağ tarafı tamamen parçalandı.

Ani Çıkış Facia Getirdi
Kaza, Sarayköy ilçesi Duacılı Mahallesi’nde, İzmir - Aydın - Denizli Karayolu üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Didim’den Alanya’ya gitmek üzere yola çıkan 07 ABL 737 plakalı yolcu otobüsünü kullanan Ahmet G. (60), seyir halindeyken aniden yola çıkan 15 AAY 875 plakalı tırı fark etti. Tırın sürücüsü İsmail T. (36) kontrolsüz bir şekilde yola çıkış yapınca, otobüs şoförü çarpışmayı önlemek için manevra yaptı ancak çabalar sonuçsuz kaldı ve otobüs tıra yandan çarptı.

Otobüsün Sağ Tarafı Parçalandı
Çarpmanın etkisiyle savrulan otobüs, metrelerce ilerledikten sonra güçlükle durabildi. Kazanın şiddetiyle otobüsün sağ tarafı parçalanarak yola saçıldı. O sırada otobüste uyuyan yolcular büyük bir panik yaşadı. Sağ koltuklarda oturan Bulgaristan uyruklu Gulshen Kadirsancı olay yerinde hayatını kaybederken, kazada 3’ü ağır olmak üzere toplam 20 kişi yaralandı.

Ekipler Seferber Oldu
Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, otobüste sıkışan yolcuları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Denizli ve Sarayköy’deki hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybeden Gulshen Kadirsancı’nın cenazesi, otopsi işlemleri için morga gönderildi.

Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süreliğine kontrollü olarak sağlanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli'de otomobil ortalığı savaş alanına çevirdi: 5 araç hasar gördü
Denizli'de otomobil ortalığı savaş alanına çevirdi: 5 araç hasar gördü
ACIPAYAM’DA FECİ KAZA: ELEKTRİKLİ BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ
ACIPAYAM’DA FECİ KAZA: ELEKTRİKLİ BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ
Direksiyon Başında Bayıldı, Tırı Akaryakıt İstasyonuna Girdi
Direksiyon Başında Bayıldı, Tırı Akaryakıt İstasyonuna Girdi
Afyon'da İki Otomobil Çarpıştı: Denizli Plakalı Araçtaki Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Afyon'da İki Otomobil Çarpıştı: Denizli Plakalı Araçtaki Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Denizlispor'da Başkanlık İçin Başvuru Süreci Başladı
Denizlispor'da Başkanlık İçin Başvuru Süreci Başladı

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim