• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Denizli Haberleri
    ÇameliPamukkale MerkezefendiAcıpayamBeyağaçBozkurtÇalÇardakGüneyHonazKaleSerinhisarTavasBuldanÇivrilBekilliBabadağBaklanSarayköy
  • Gündem
  • DENİZLİ BŞB
  • Siyaset
    Adalet ve Kalkınma PartisiCumhuriyet Halk PartisiİYİ PartiMilliyetçi Hareket PartisiDiğer Partiler
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • DTO
  • Spor Dünya Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Magazin Eğitim Genel
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. DENİZLİ BŞB
  3. Denizli, sabun köpükleriyle beyaza büründü
DENİZLİ BŞB
Yayınlanma: 01 Nisan 2020 - 14:42

Denizli, sabun köpükleriyle beyaza büründü

Korona virüse karşı tüm hizmet noktalarında temizlik ve hijyen çalışmaları yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı, Gazi Bulvarı ve Bayramyeri Meydanı'nı yıkayarak dezenfekte etti. Vatandaşlara zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları için tavsiyesinde bulunan Başkan Zolan, “Biz sizin için çalışıyoruz, siz evde kalın” dedi.

DENİZLİ BŞB
01 Nisan 2020 - 14:42
2 dk okunma süresi
A
Büyüt
A
Küçült
Denizli, sabun köpükleriyle beyaza büründü

Denizli Büyükşehir Belediyesi korona virüse karşı aldığı tedbirler kapsamında, şehrin yoğun olarak kullanılan noktalarını dezenfekte etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler Bayramyeri Meydanı'nı sabunlu suyla yıkayarak dezenfekte etti. Bayramyeri Meydanı'nda bulunan otobüs duraklarını da Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı biyosidal ürünlerle dezenfekte eden ekipler 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı ve Gazi Bulvarı'nda da yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Bölgede bulunan esnafın işyerlerini, oturma alanları ve ATM'lerin dezenfekte işlemini gerçekleştirildi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı sabun köpükleriyle beyaza bürünürken, burada bulunan Türkiye'nin en büyük cam horoz heykeli de yıkandı. Dezenfekte çalışmaları Denizli Valiliği önüne kadar devam etti.

“Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok çok önemli”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Dünya’da koronavirüse karşı ilk ciddi tedbirleri alan ülkenin Türkiye olduğunu söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin de birçok kurumla ciddi tedbirler alarak çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için en önemli konu, vatandaşlarımızın korona virüsten etkilenmeden atlatabilmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışan vatandaşlarımızın da işten hemen sonra evlerine dönmeleri, kendileri ve sevdikleri için önem arz ediyor. Biz vatandaşlarımızı çok seviyoruz. Kendilerini korudukları ve tedbirlere uydukları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Biz sizin için çalışıyoruz, siz evde kalın”
Başkan Zolan, “Bizler vatandaşlarımıza hizmet edebilmek adına sahadayız ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Talep doğrultusunda çalışan iş yerlerinde de dezenfekte faaliyetlerimizi başlattık. İstiyoruz ki Denizli’de vatandaşlarımız olumsuz etkilenmesin. Bu sadece bir kişinin başarabileceği bir şey değil, birlikte olursak bu işin üstesinden gelebiliriz. Ülkemiz birçok zorlukları atlattı. Bu zorluğu da hep birlikte yeneceğiz. Ülke olarak aldığımız erken tedbirlerle bu zor günleri geride bırakacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak görevimizi yerine getirmek için tüm arkadaşlarımızla sahadayız. Bu çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımızdan talebimiz evlerinden çıkmamaları, onlara ‘Biz sizin için çalışıyoruz, siz evde kalın' diyoruz.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Denizli Büyükşehir’den dar gelirliye yeni destekler: Tüp, beslenme, kırtasiye, kart, dergi, dijital eğitim
Denizli Büyükşehir’den dar gelirliye yeni destekler: Tüp, beslenme, kırtasiye, kart, dergi, dijital eğitim
Başkan Çavuşoğlu,
Başkan Çavuşoğlu, "Köfteci" İddialarına Mecliste Yanıt Verdi. "Ne 80 Bin Lira Maaş Var, Ne Tahsisli Araç
Uluslararası festivale rekor katılım
Uluslararası festivale rekor katılım
Çivril’e Flake Üretim Tesisi Kuruluyor
Çivril’e Flake Üretim Tesisi Kuruluyor
Son Haberler
Tavas’ta Çalıntı Samanla Dolu Kamyonet Yandı: Sürücü Yaralı
Tavas’ta Çalıntı Samanla Dolu Kamyonet Yandı: Sürücü Yaralı
Denizli Büyükşehir’den dar gelirliye yeni destekler: Tüp, beslenme, kırtasiye, kart, dergi, dijital eğitim
Denizli Büyükşehir’den dar gelirliye yeni destekler: Tüp, beslenme,...
Başkan Çavuşoğlu,
Başkan Çavuşoğlu, "Köfteci" İddialarına Mecliste Yanıt Verdi....
Işıklı Gölü'nde yanan tekne battı, sahibi yaralandı, turistler son anda kurtarıldı
Işıklı Gölü'nde yanan tekne battı, sahibi yaralandı, turistler...
Çameli’nin Meşhur Sırık Fasulyesinde Hasat Başladı
Çameli’nin Meşhur Sırık Fasulyesinde Hasat Başladı
Güney; Corona virüsünden kurtulmak için, "Evde kal Denizli"
Güney; Corona virüsünden kurtulmak için, "Evde kal Denizli"

Ana Sayfa
Yaşam
Denizli Haberleri
Gündem
DENİZLİ BŞB
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
DTO
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Magazin
Eğitim
Genel
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim